Αρχική iHunt.gr Έλεγχος σε σπίτι μετά από καταγγελία ζωώφιλων…VIDEO

Έλεγχος σε σπίτι μετά από καταγγελία ζωώφιλων…VIDEO

Σε περιοχή του Δήμου Βόλβης

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Έλεγχος σε οικία, για τη διερεύνηση καταγγελιών για δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Βόλβης από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

Στον αύλειο χώρο της οικίας εντοπίστηκαν τριάντα (30) σκυλιά

Πρωινές ώρες στις 26-04-2023, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου και Καλλινδοίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος διερεύνησης καταγγελιών για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, σε οικία σε περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε η ύπαρξη τριάντα (30) τετράποδων (σκυλιών) εντός περιφραγμένου αύλειου χώρου οικίας, εκ των οποίων τα εννέα (9) έφεραν την απαιτούμενη ηλεκτρονική ταυτότητα χωρίς όμως την αντίστοιχη καταχώριση, γεγονός για το οποίο θα επιβληθεί στον ιδιοκτήτη των ζώων το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για έκαστο ζώο.

Επιπλέον, περιμετρικά της οικίας εντοπίστηκαν ακόμη είκοσι (20) τετράποδα (σκυλιά), εκ των οποίων τα τρία (3) διαπιστώθηκε ότι εκδήλωναν επιθετική συμπεριφορά σε διερχόμενα άτομα και οχήματα και περισυνελέγησαν.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή συνεργατών του Δήμου Βόλβης με ειδικότητα εκπαιδευτή – περισυλλογέα και παρουσία εκπροσώπου του Δήμου Βόλβης.

Πηγή :https://volvipress.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα