Αρχική iHunt.gr Ενημερωτικές πινακίδες σήμανσης διέλευσης αγριόχοιρων

Ενημερωτικές πινακίδες σήμανσης διέλευσης αγριόχοιρων

Στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας,

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ενημερωτικές πινακίδες σήμανσης, τοποθετήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στο δρόμο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, σε συγκεκριμένα επικίνδυνα σημεία, προκειμένου να ενημερώνουν τους οδηγούς να προσέχουν.

Τα εν λόγω επικίνδυνα σημεία, επισημάνθηκαν στην Περιφέρεια, από σχετικό έγγραφο της Τροχαίας, που ενημερώνει για σημεία επικινδυνότητας στο οδόστρωμα, όχι μόνο για τη διέλευση αγριογούρουνων αλλά και άλλους κινδύνους, σε σημεία που προκαλούνται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Η περιφέρεια προχώρησε στην προμήθεια και εγκατάσταση των πινακίδων και υλικών σήμανσης, με τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί πινακίδες με σήμα το αγριογούρουνο, να κεντρίζουν ήδη τα βλέμματα των οδηγών.

Το θέμα της διέλευσης αγριογούρουνων όχι μόνο στο εθνικό αλλά ιδίως στο επαρχιακό δίκτυο, έχει προβληματίσει τους αρμόδιους φορείς, ενώ συχνές είναι και οι διαμαρτυρίες πολιτών.

Πηγή :https://e-ptolemeos.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα