Αρχική iHunt.gr Ενημερωτική εκδήλωση του Κ.Σ. Λάρισας

Ενημερωτική εκδήλωση του Κ.Σ. Λάρισας

από iHunt Team

demobanner«Φύση και άνθρωπος οφείλουν να βρίσκονται σε αρμονία. Και αυτό το γνωρίζουν πιο καλά από τον καθένα οι κυνηγοί, που περπατούν και περιπολούν στα δάση μας, που φροντίζουν για το περιβάλλον. Με σωστές βάσεις και ορθολογικό πλαίσιο κανόνων, που γίνεται σεβαστό από όλους, διασφαλίζεται η ισορροπία, αλλά και η συνέχιση αυτής της σχέσης αμοιβαίου σεβασμού», σημείωσε η γενική γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ. Ρένα Καραλαριώτου, στην ενημερωτική εκδήλωση του Κυνηγερικού Συλλόγου Λάρισας και του Ομίλου Φίλων Σκύλων Εργασίας Λάρισας (Ο.ΦΙ.Σ.Ε.Λ), που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια Λάρισας.

Από το βήμα της εκδήλωσης, η κ.Καραλαριώτου αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λάρισας διαχρονικά, καθώς και στη συνεργασία που είχε η ίδια με τα μέλη του Συλλόγου, από τη θέση της ως πρώην αντιπεριφερειάρχης Λάρισας. «Είναι καθοριστικής και ζωτικής σημασίας η συμβολή των κυνηγών και των δραστηριοτήτων τους στη διατήρηση και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος -είναι οι φίλοι του δάσους.

Ως αντιπεριφερειάρχης είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ στενά με τη διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου, σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, μια συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και πολύ καλό φίλο, Ευάγγελο Μπαλατσό, αλλά και στον πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Κουτούλα, αλλά και διαχρονικά σε όλους τους προέδρους και τα μέλη της διοίκησης, για τις προσπάθειές και τη δράση τους. Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε ένα από τα ζητήματα που σας απασχολούν, ώστε να βρεθεί η πιο πρόσφορη λύση στα αιτήματά σας», τόνισε η Λαρισαία πολιτικός.

Να σημειωθεί ότι πλήθος μελών τόσο του Συλλόγου, όσο και του Ομίλου έδωσαν το «παρών» στην ενημερωτική εκδήλωση, που αφορούσε σε ζητήματα που απασχολούν την κυνηγετική κοινότητα.

Πηγή :https://kosmoslarissa.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα