Αρχική iHunt.gr Επαναλειτουργεί το σκοπευτήριο στην Πύλη Τρικάλων

Επαναλειτουργεί το σκοπευτήριο στην Πύλη Τρικάλων

από iHunt Team

demobannerΜε ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε σήμερα, μετά από αίτησή μας, την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, για την επαναλειτουργία του ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ Φήκης.

Η καλλιέργεια κλίματος ενότητας ανάμεσα στις τοπικές κοινωνίες αλλά και σε ομόφωνες αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων που θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας, δείχνει σύνεση και ώριμη προσέγγιση του θέματος από όλους.

Από πλευράς μας ως Κυνηγετικός Σύλλογος, με σεβασμό στις αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε ένα δυναμικό ξεκίνημα του ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ Φήκης, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που κοσμεί την περιοχή μας. Ας σκεφτούμε λοιπόν πως μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με συνεννόηση και συμπράξεις, γιατί αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στους ανθρώπους και του Δήμου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την απόφασή σας αυτή και σας δίνουμε το λόγο μας ότι θα τη σεβαστούμε στο έπακρο.

Με ιδιαίτερη τιμή το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου ΠύληςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα