Αρχική iHunt.gr Επεισοδιακή on air προσαγωγή του Μιχάλη Τρεμόπουλου – Πήγε να το σκάσει και τον πήραν σηκωτό..VIDEO

Επεισοδιακή on air προσαγωγή του Μιχάλη Τρεμόπουλου – Πήγε να το σκάσει και τον πήραν σηκωτό..VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στην προσαγωγή 14 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Δευτέρας (13/3) στη Θεσσαλονίκη.

SVESTONOF

Ειδικότερα, τα εν λόγω άτομα πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία κατά της κοπής δένδρων στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του ΟΡΕΝ, αστυνομικοί επιχείρησαν αρχικά να απομακρύνουν τον Μιχάλη Τρεμόπουλο από το σημείο, ενώ του επέτρεψαν να μιλήσει στο κινητό του και να παραχωρήσει συνέντευξη στο κανάλι.

Ωστόσο, όταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Οικολογία Αλληλεγγύη» ολοκλήρωσε τη συνέντευξη, προσπάθησε να ξεφύγει, με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τον πάρουν σηκωτό για να τον βάλουν στο περιπολικό, με τον ίδιο να αντιστέκεται.

Η διαμαρτυρία έγινε για 41 λεύκες, οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ως επικίνδυνες από τον δήμο και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η κοπή τους και η αντικατάστασή τους με διπλάσιο αριθμό δέντρων, «υγιών και καταλληλότερων για την περιοχή και το κλίμα της πόλης».


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα