Αρχική iHunt.gr Επεισοδιακή σύλληψη λαθροθήρα στο Κυριάκι Βοιωτίας

Επεισοδιακή σύλληψη λαθροθήρα στο Κυριάκι Βοιωτίας

από iHunt Team

demobannerΝέα επεισοδιακή σύλληψη για παράνομη θήρα λαγού στη Βοιωτία. Αυτή τη φορά στο Κυριάκι Βοιωτίας όταν μετά από επώνυμη καταγγελία τρεις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος με έδρα τη Θήβα, τη Λάρυμνα και τη Λειβαδιά ¨έστησαν” καρτέρι στο λαθροθήρα κάπου στον ορεινό όγκο κοντά στο χωριό.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και ο ήχος του οχήματος ακούστηκε. Όταν το όχημα πλησίασε στο μπλόκο των θηροφυλάκων ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως άρχισε η καταδίωξη η οποία τελείωσε σε ένα αδιέξοδο δίπλα σε ένα μαντρί.

Οι θηροφύλακες βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα κυνηγετικό όπλο γεμάτο με πρώτο φυσίγγι ένα πεντάρι.

Κατασχέθηκαν το όπλο (αδήλωτο), τα φυσίγγια, το αυτοκίνητο και η υπόθεση πήρε το δρόμο στης δικαιοσύνης.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr

Υ.Σ. 1 Είναι κρίμα ένα παιδί, περίπου 25 ετών, να συλλαμβάνεται για νυχτερινή λαθροθηρία την ίδια στιγμή που δηλώνει λαγοκυνηγός με λαγόσκυλα χωρίς όμως να έχει εκδόσει ΠΟΤΕ άδεια θήρας.

Υ.Σ. 2 Οι θηροφύλακες πρέπει να ακούνε και να ζυγίζουν τις καταγγελίες ώστε να μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Τουλάχιστον αυτή είναι η οδηγία του Δ.Σ. της Δ’ΚΟΣΕ και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυνηγετικών ομοσπονδιών. Από ότι φαίνεται δεν είναι παντού έτσι κάτι που ακυρώνει τη δουλειά της ομοσπονδιακής θηροφυλακής.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα