Αρχική iHunt.gr Έπιασαν στα πράσα τα μεσάνυχτα λαθροθήρα στο Σταυρό Λαμίας

Έπιασαν στα πράσα τα μεσάνυχτα λαθροθήρα στο Σταυρό Λαμίας

από iHunt Team

demobannerΜετά από συντονισμένη επιχείρηση του θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, Στυλιανού Παπαποστόλου και του Ομοσπονδιακού θηροφύλακα, Σπύρου Γούβαλη, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκε λαθροθήρας στη δασική περιοχή Αγίου Μάρκου Σταυρού.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας, ο λαθροθήρας είχε εισέλθει σε αγροτεμάχιο με το όχημά του και είχε πυροβολήσει θήραμα, χωρίς ωστόσο να ευστοχήσει.

Οι θηροφύλακες επενέβησαν άμεσα και ακινητοποίησαν τον λαθροκυνηγό με το όχημά του. Έγινε κατάσχεση του κυνηγετικού του όπλου, το οποίο ήταν γεμάτο, και υποβλήθηκε μήνυση κατά του παραβάτη στην αρμόδια δασική αρχή.

«Θερμά συγχαρητήρια στους δύο θηροφύλακες που αποδεικνύουν έμπρακτα τη συμβολή του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας στην περιφρούρηση της υπαίθρου», σημειώνει τέλος ο ΚΣ Λαμίας.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα