Αρχική iHunt.gr Επίσκεψη Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Γ. Αμυρά στις δασικές υπηρεσίες του Ηρακλείου

Επίσκεψη Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ. Γ. Αμυρά στις δασικές υπηρεσίες του Ηρακλείου

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, κ. Μαρία Κοζυράκη, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις που στεγάζονται οι δασικές υπηρεσίες στη Φοινικιά Ηρακλείου, με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γεώργιο Αμυρά, τον Γενικό Γραμματέα Δασών κ. Κωνσταντίνο Αραβώση και υπηρεσιακά στελέχη της δασικής υπηρεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

SVESTONOF

Έγινε ξενάγηση στου χώρους των εγκαταστάσεων του δασικού φυτωρίου από τα στελέχη της δασικής υπηρεσίας και στη συνέχεια συζητήθηκαν ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προγραμματισμένης σύσκεψης του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά και του Υφυπουργού ΠΕΝ κ. Γεώργιου Αμυρά με τους επικεφαλής των τοπικών αρχών ενόψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου και με σκοπό την αποτελεσματικότερη προετοιμασία και το συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα