Αρχική iHunt.gr Ετοιμα τα διοικητικά πρόστιμα για τα πταίσματα στις παραβάσεις του νόμου περί θήρας

Ετοιμα τα διοικητικά πρόστιμα για τα πταίσματα στις παραβάσεις του νόμου περί θήρας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Επιτέλους…τέλος στην ατιμωρησία των πταισμάτων στις παραβάσεις του νόμου περί θήρας. Με νόμο που είχε φέρει στη βουλή και ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα αδικήματα που χαρακτηρίζονταν πταίσματα έμεναν ατιμώρητα αφού δεν έφταναν ποτέ στα δικαστήρια. Μέσα σε αυτά τα αδικήματα είναι αρκετά πταίσματα που εμπίπτουν στο νόμο περί θήρας. Έτσι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των θηροφυλάκων τα αδικήματα αυτά μένουν ατιμώρητα.

SVESTONOF

Μετά από μεγάλο αγώνα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας ήρθε η ώρα η ατιμωρησία να πάρει τέλος. Το υπουργείο Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Αραμπατζή και το νομικό επιτελείο της ΚΣΕ κατήρτισαν τον πίνακα διοικητικών προστίμων που αφορούν τα πταίσματα στο νόμο περί θήρας. Οπότε τέλος τα δικαστήρια για τέτοιου είδους παραπτώματα. Τώρα θα βεβαιώνεται ένα διοικητικό πρόστιμο στον παραβάτη το οποίο πρέπει να πληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, διαφορετικά θα ενσωματώνεται στις βεβαιωμένες του οφειλές.

Η τροπολογία του Υπουργείου Περιβάλλοντος στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται η τροπολογία για τα διοικητικά πρόστιμα είναι σχεδόν έτοιμη και αναμένεται να φτάσει για ψήφιση στη Βουλή τους επόμενους μήνες.

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα