Αρχική iHunt.gr “Ευαίσθητοι” αντικυνηγοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την προβατίνα από το ελάφι

“Ευαίσθητοι” αντικυνηγοί δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την προβατίνα από το ελάφι

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δεν είναι βέβαια και κανένα επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός ότι οι αντικυνηγοί και αυτοαποκαλούμενοι “οικολόγοι” είναι εντελώς άσχετοι με την φύση, τις λειτουργίες και τα πλάσματα της. Ναι ναι αυτοί οι κατά τα άλλα “ευαίσθητοι” συμπολίτες μας που χύνουν μαύρο δάκρυ για ένα θηρευμένο αγριόχοιρο, πάπια ή λαγό ενώ στην καθισιά τους γονατίζουν μια στάνη γιδοπρόβατα.

SVESTONOF

Αυτοί οι “καλοί” συνάνθρωποι που κάθε φορά χαίρονται και πανηγυρίζουν για ένα κυνηγετικό ατύχημα και μας εύχονται καρκίνους, ψόφο και λοιπές χριστιανικές ευχές, ενώ την ίδια ώρα γυρίζουν σπίτι τους φορτωμένοι σακούλες με κρέατα από τον χασάπη.

Αυτοί που ζητάνε να απαγορευθεί το κυνήγι ως αναχρονιστικό κατάλοιπο μιας πρωτόγονης εποχής και απαιτούνε να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση και προστασία της φύσης ως σοφοί παντογνώστες. “Παντογνώστες” της πανίδας, αυτοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πάπια από την χήνα, τον λαγό από το κουνέλι, την αλεπού από το τσακάλι, τον λύκο από τον σκύλο και την προβατίνα από το ελάφι και το ζαρκάδι !!!

346114535 254656133761386 3326235139569964946 n

Η αποχαύνωση, η άγνοια η αφέλεια, η ασχετοσύνη, η πλύση εγκεφάλου και η προπαγάνδα από τις διάφορες περιβαλλοντικές ΜΚΟ και η αποξένωση του μέσου ζωόφιλου-οικΩλόγου-αντικυνηγού ( πάνε πακέτο βλέπετε αυτά ) αστού από την άγρια ζωή, την φύση και τις λειτουργίες της αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στον παρακάτω απίστευτο κι όμως αληθινό τραγελαφικό διάλογο σε φωτογραφική – αντικυνηγετική ομάδα του φέισμπουκ. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο ερωτών που δηλώνει φωτογράφος άγριας ζωής, δεν μπορεί να ξεχωρίσει την προβατίνα από το αγριογούρουνο και κάνει την σχετική ερώτηση, ενώ ο έτερος πανεπιστήμονας που απαντά και βαφτίζει την προβατίνα ως ελάφι ή ζαρκάδι και μάλιστα βάσει οπλής δηλώνει ενεργός εθελοντής για το περιβάλλον και την άγρια ζωή, φωτογράφος άγριας ζωής, διαχειριστής μιας αντικυνηγετικής ιστοσελιδούλας και φυσικά φανατικός αντικυνηγός. Εντωμεταξύ εκτός του ότι κάνει μπαμ από το μαλλί ότι πρόκειται για πρόβατο, κανένας από τους δύο δεν βλέπει το μαντρί στο βάθος της φωτογραφίας, για να κάνει τον συσχετισμό.

Καμαρώστε τους, διαβάστε και γελάστε ελεύθερα και κυρίως αποθηκεύστε αυτό το άρθρο για να τους το τρίψετε στην μούρη την επόμενη φορά που θα σας μιλήσουν για εξειδίκευση, προστασία, γνώσεις και προσφορά στην φύση από το σινάφι τους !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα