Αρχική iHunt.gr Fake news το δημοσίευμα για σύλληψη αρκούδας από κτηνοτρόφο στη Θεσσαλονίκη

Fake news το δημοσίευμα για σύλληψη αρκούδας από κτηνοτρόφο στη Θεσσαλονίκη

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιβαλλοντιοκή Οργάνωση “ΚΑΛΛΙΣΤΩ” σχετικά με δημοσίευμα του site Kynigesia.gr (https://www.kynigesia.gr/…/veteranos-ktinotrofos…/), που υπογράφει ο κύριος Δημήτρης Μιλτιάδης, για παρουσία αρκούδας στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης,.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση :

“Σχετικά με δημοσίευμα του site Kynigesia.gr (https://www.kynigesia.gr/…/veteranos-ktinotrofos…/), που υπογράφει ο κύριος Δημήτρης Μιλτιάδης, για παρουσία αρκούδας στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS και Καλλιστώ ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν συλλάβει ή παγιδεύσει αρκούδα στην περιοχή, ούτε παρέλαβαν αρκούδα από κάποιον ιδιώτη και ουδέποτε φυσικά ενημερώθηκαν ότι έχει πιαστεί κάποια από κτηνοτρόφο.

Η επιχείρηση σύλληψης και απομάκρυνσης της αρκούδας που έχει εμφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή των Νομών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης (που πριν λίγες μέρες εντοπίστηκε μακριά από τη Θεσσαλονίκη) συνεχίζεται σε συνεργασία και υπό την εποπτεία της Δασικής Υπηρεσίας. Ωστόσο, από όλα τα επιστημονικά δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί, από πουθενά δεν προκύπτει ότι υπάρχει δεύτερη αρκούδα στην ευρύτερη περιοχή Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.”

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα