Αρχική iHunt.gr Φιλανθρωπικές δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας

Φιλανθρωπικές δράσεις του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας

από iHunt Team

demobannerΟ Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας εξασφάλισε τρόφιμα, γλυκά, είδη προσωπικής υγιεινής κ.ά. για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου Θηλέων Λαμίας και του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας. Τα πακέτα αγάπης παρέδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Καρέλης μαζί με τους θηροφύλακες, που έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη δουλειά τους προκειμένου να χαρίσουν λίγα χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν αληθινή ανάγκη. Ο Σύλλογος εντείνει τη φιλανθρωπική του δράση όχι μόνο ενόψει των εορταστικών ημερών αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, γνωρίζοντας πως διανύουμε μια περίοδο που δοκιμάζεται στο σύνολό της η ελληνική κοινωνία.

Τα μέλη του Συλλόγου, καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, αθόρυβα και αποτελεσματικά ενισχύουν χωρίς διάκριση εμπερίστατες οικογένειες που απευθύνονται στον Σύλλογο για τρόφιμα.

Ευχόμαστε σε όλους Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος με υγεία, φώτιση και δύναμη!!

Πηγή :https://tvstar.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα