Αρχική iHunt.gr Ford Bronco Raptor: Πήρε το όπλο του…

Ford Bronco Raptor: Πήρε το όπλο του…

από iHunt Team

demobannerΤο πανίσχυρο Bronco Raptor της Ford θα βγει στην αγορά το καλοκαίρι, με τιμή υπερδιπλάσια από το «απλό» Bronco.

Η Ford θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες για το Bronco Raptor τον Μάρτιο αλλά το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του πρώτου έτους αναμένεται να πάει σε όσους «αλλάξουν» την παραγγελία τους από «απλό» Bronco σε Raptor.

Η Ford δεν έχει αναφέρει πόσα Raptor θα παραχθούν από το εργοστάσιο συναρμολόγησης στο Wayne του Μίσιγκαν που κατασκευάζει το Bronco αλλά η παραγωγή θα είναι «περιορισμένη». Ο bi-turbo V6 του Bronco Raptor θα ξεπερνά σε απόδοση τους 400 ίππους, ενώ οι μέχρι τώρα εκδόσεις είχαν «ταβάνι» τους 315.

Το Bronco Raptor είναι 25 εκατοστά μεγαλύτερο σε πλάτος σε σχέση με το Bronco, δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού Paul Wraith. Αυτό περιλαμβάνει μεγαλύτερο κατά 22 εκατοστά μετατρόχιο εμπρός και πίσω.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα