Αρχική iHunt.gr Γ’ ΚΟΠ : Στηρίζουμε τους υποψήφιους κυνηγούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ’ ΚΟΠ : Στηρίζουμε τους υποψήφιους κυνηγούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές

από iHunt Team
gkop

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με την οποία καλεί τους κυνηγούς να στηρίξουν τους υποψήφιους κυνηγούς στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Αναφέρει η ανακοίνωση :

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στις οποίες συμμετέχουν αρκετοί συνάδελφοι κυνηγοί, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι πάγια θέση της Ομοσπονδίας, η οποία έχει εκφραστεί στις Γενικές Συνελεύσεις, είναι να στηρίζουμε τους υποψήφιους κυνηγούς αλλά και τους υποψηφίους οι οποίοι με την στάση τους απέδειξαν ότι έχουν κατανοήσει ότι το κυνήγι είναι μία νόμιμη, διεθνώς αναγνωρισμένη και απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον δραστηριότητα καθώς επίσης ότι οι κυνηγοί είναι οι πραγματικοί προστάτες της φύσης, οι οποίοι μέσα από τις Κυνηγετικές τους Οργανώσεις, προστατεύουν και αναβαθμίζουν το περιβάλλον, με πράξεις και όχι με λόγια, ενώ επικουρούν την πολιτική προστασία και προσφέρουν εθελοντικά τεράστιο κοινωνικό έργο.

Είναι σαφές ότι η ψήφος μας στους υποψήφιους κυνηγούς αλλά και σε όσους στηρίζουν το κυνήγι, ανεξαρτήτως των συνδυασμών που συμμετέχουν, είναι υποχρέωσή μας, καθώς εξασφαλίζουμε μέσα από την αποδοχή και την συμμετοχή μας στον διάλογο την καλή πορεία των κυνηγετικών μας θεμάτων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και αναγνώριση των πολιτικών για την αναγνώριση της κυνηγετικής οικογένειας και της τεράστιας προσφοράς της στο περιβάλλον και στον συνάνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας και παραμένουμε στην διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε.

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα