Αρχική iHunt.gr Γερμανία: Γυναίκα ξέφυγε από αγέλη λύκων με ηλεκτρικό ποδήλατο

Γερμανία: Γυναίκα ξέφυγε από αγέλη λύκων με ηλεκτρικό ποδήλατο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε μια περίεργη τροπή των γεγονότων, νεαρή ποδηλάτισσα με ηλεκτρονικό ποδήλατο στην Κάτω Σαξονία κατάφερε να ξεφύγει από αγέλη λύκων που την κυνηγούσε κατά τη διαδρομή της προς τη δουλειά.

SVESTONOF

Σύμφωνα με την ποδηλάτισσα, η ρύθμιση “turbo” του ποδηλάτου ευθύνεται για τη διαφυγή της από την αγέλη.

Ποδηλάτισσα με ηλεκτρονικό ποδήλατο γλίτωσε οριακά από αγέλη λύκων στην Κάτω Σαξονία
Μια μέρα σαν όλες τις άλλες, η οποία τελικά θα αποδεικνυόταν αρκετά αξιομνημόνευτη, μια 24χρονη γυναίκα που ζει στην Κάτω Σαξονία πήγαινε στη δουλειά της με το ηλεκτρονικό της ποδήλατο.

“Δεν έχω ιδέα τι θα είχε συμβεί αν οι λύκοι με είχαν προλάβει”, δήλωσε η Marie Schmidt στην Kreiszeitung.

Η Schmidt έκανε ποδήλατο σε έναν επαρχιακό δρόμο κοντά στην πόλη Visselhövede, όταν παρατήρησε μια ομάδα αλόγων να συμπεριφέρεται ύποπτα.

Σε έναν κοντινό φράχτη, η Schmidt αντιλήφθηκε αυτό που αρχικά θεώρησε ότι ήταν ένας σκύλος, ο οποίος, μετά από μια πιο προσεκτική ματιά, ήταν στην πραγματικότητα ένας λύκος.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο μοναχικός λύκος έγινε μέρος μιας αγέλης τριών ζώων, τα οποία ξαφνικά όρμησαν προς το μέρος της.

Η γυναίκα από το Visselhövede κυνηγήθηκε από τους λύκους για εκατοντάδες μέτρα
Η Schmidt γύρισε πίσω προς την κατεύθυνση από την οποία ήρθε αρχικά και έκανε πετάλι όσο πιο γρήγορα μπορούσε, ενώ οι λύκοι, την κυνηγούσαν για εκατοντάδες μέτρα.

“Βρίσκονταν σε απόσταση μόλις τεσσάρων ή πέντε μέτρων από μένα”, δήλωσε η Schmidt στην Kreiszeitung, “τους ένιωθα εκεί και τους άκουγα να αναπνέουν”.

Με τη βοήθεια της λεγόμενης ρύθμισης turbo στο ηλεκτρονικό ποδήλατό της, η Schmidt κατάφερε να ξεφύγει.

Αφού πήρε ανάσα, επικοινώνησε με έναν ειδικό σε θέματα λύκων από το Kirchwalsede, ο οποίος συμβούλεψε την ποδηλάτισσα ότι σε παρόμοιες συναντήσεις είναι καλύτερο να μην τρέχει κανείς μακριά από τους λύκους, καθώς αυτό ενεργοποιεί το κυνηγετικό τους ένστικτο.

“Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε ακίνητοι ή να περπατάτε αργά προς τα πίσω”, είπε ο ειδικός Jürgen Cassier στη Schmidt.

“Αλλά αυτό είναι φυσικά πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις”, πρόσθεσε η νεαρή γυναίκα.

Πηγή :https://www.grland.info/


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα