Αρχική iHunt.gr Για 84 ημέρες έκανε τα μαλλιά της φωλιά για εγκαταλειμμένο πουλί

Για 84 ημέρες έκανε τα μαλλιά της φωλιά για εγκαταλειμμένο πουλί

από iHunt Team

demobannerΤον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία της Hannah Bourne-Taylor που «φιλοξένησε» στα μαλλιά της ένα εγκαταλελειμμένο πουλί για 84 ημέρες.

Η νεαρή φωτογράφος από την Βρετανία, που βρίσκονταν στην Αφρική, έγινε η «φωλιά» ενός μικρού σπίνου, τον οποίο είχε εγκαταλείψει το σμήνος του. Το πουλάκι για 84 ημέρες, μέχρι να μεγαλώσει και να φύγει, έφτιαχνε την φωλιά του στα μαλλιά της Hannah.

«Κάθε μέρα, έφτιαχνε μια μικρή “φωλιά” στα μαλλιά μου» δήλωσε στον Guardian η νεαρή φωτογράφος από την Βρετανία. «Χώριζε τα μαλλιά μου με το ράμφος του και σμίλευε ένα στρογγυλό υφαντό, το οποίο έμοιαζε με μια μικρή φωλιά και μετά καθόταν μέσα», προσθέτει η Hannah, περιγράφοντας τι έκανε ο μικρός σπίνος.

Αυτό, όπως είπε η νεαρή Βρετανίδα, γινόταν κάθε μέρα για 84 ημέρες, όταν και το πουλάκι έφυγε.

Με πληροφορίες από New York Post

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα