Αρχική iHunt.gr H Αtletic Dog χορηγός στο κυνοφιλικό αντάμωμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

H Αtletic Dog χορηγός στο κυνοφιλικό αντάμωμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

από iHunt Team
sunb

demobanner

Το κυνηγετικό αντάμωμα “Μακεδονία” στην καρδιά του μεγαλύτερου κυνηγότοπου της χώρας μας, έχει γίνει πλέον θεσμός. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, κυνηγοί από όλα τα μέρη της Ελλάδας ,έδωσαν ένα βροντερό παρών δείχνοντας ότι η κυνηγετική οικογένεια  είναι ενωμένη και δυνατή .  
 
Μεγάλος χορηγός της φετινής εκδήλωσης ήταν η ιταλικής προέλευσης τροφές ATLETIC DOG που εισάγονται στη χώρα μας από την εταιρεία SUNBIRD. Η ATLETIC DOG είναι η τροφή που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κυνοτρόφοι και κυναγωγοί και έχει συνδέσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες κυνοφιλικές επιτυχίες.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις παρουσιάσεις των σκύλων για το προβλεπόμενο σεμινάριο, στις 12,30 αμέσως μετά το τέλος των παρουσιάσεων, συγκεντρώθηκαν όλοι μπροστά στην εξέδρα .
 
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου  κ. Απόστολος Γιαπουτζής  έκανε το καλωσόρισμα σε όλους , ευχαρίστησε για την παρουσία τους  τον πρόεδρο  και τον γραμματέα της  ΚΟΜΑΘ, καθώς και τα μέλη των Δ.Σ. κυνηγετικών συλλόγων , τον πρόεδρο του Κ.Ο. Χαλκιδικής,  για την στήριξη αυτού του κυνηγετικού ανταμώματος.
 
Μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο αναμνηστικά μετάλλια , έγινε βράβευση και απονεμηθεί πλακέτα στο μέλος του συλλόγου  μας κ.  Φραγγίδη Γιάννη για τον σκύλο του LOQO del dnd servia ,  Επανιέλ Μπρετόν , ιδιοκτησίας    Ι. ΦΡΑΓΓΊΔΗΣ – ΑΘ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ   για τον τίτλο  ‘’EURO  WINNER  2016’’ σε μορφολογία.
 
Οι μυρωδιές  που ερχόντουσαν από τις ψησταριές , προσέλκυσαν όλους τους παρευρισκομένους να δοκιμάσουν τα γευστικά σουβλάκια και λουκάνικα που ετοίμαζαν άνθρωποι του Ομίλου.  
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά , όλους όσους βοήθησαν  στην επιτυχία της εκδήλωσης  και φυσικά τους σπόνσορες  για  την οικονομική τους βοήθεια. 
 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα