Αρχική iHunt.gr H KOMAΘ συνεχίζει την περιβαλλοντική ενημέρωση μαθητών

H KOMAΘ συνεχίζει την περιβαλλοντική ενημέρωση μαθητών

από iHunt Team
komath

Με σταθερό τρόπο η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης συνεχίζει το έργο της ενημέρωσης μαθητών σχολείων Δημοτικού και Γυμνασίου, μέσα από την υλοποίηση σχετικού της προγράμματος.
 
Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ομιλία σε Γυμνάσιο της Χαλκιδικής στο χωριό Σήμαντρα στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα «μεσογειακά οικοσυστήματα, χλωρίδα-πανίδα και ανθρώπινες δραστηριότητες». Παρόντες ήταν όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου από όλες τις τάξεις καθώς και οι καθηγητές τους. Χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός της ΚΟΜΑΘ με βιντεοπροβολέα, οθόνη και ηλεκτρονικό υπολογιστή ώστε η παρουσίαση να γίνει με εποπτικό τρόπο. Ομιλητής ήταν ο Δρ. Δασολόγος – Θηραματολόγος Σώκος Χρήστος, υπάλληλος της ΚΟΜΑΘ και επιστημονικός συνεργάτης για το νομό Χαλκιδικής. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο, με αρκετές ερωτήσεις και χρόνο για συζήτηση. Παρών ήταν επίσης ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.
 
Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο οι επιστημονικοί συνεργάτες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποιούν περισσότερες από 100 (εκατό) σχετικές ομιλίες σε Δημοτικά και Γυμνάσια, καθώς και σε ΙΕΚ και φοιτητές σχετικών πανεπιστημιακών τμημάτων.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα