Αρχική iHunt.gr Hunterslife : Το νέο δυναμικό forum κυνηγετικού ενδιαφέροντος

Hunterslife : Το νέο δυναμικό forum κυνηγετικού ενδιαφέροντος

από iHunt Team
forum1

demobanner

Ένα σχετικά νέο αλλά δυναμικό κυνηγετικό forum έχει κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο. Το www.hunterslife.gr . Ας δούμε όμως τι είναι το www.hunterslife.gr έτσι όπως το περιγράφει η διαχειριστική του ομάδα.“Αγαπητοί φίλοι, Σας καλωσορίζουμε στην νέα μας διαδικτυακή κοινότητα.

Το HuntersLife.gr δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με κοινή συνισταμένη την αγάπη τους για την φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
 
Από την πρώτη στιγμή θελήσαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο, διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι μας αξίζει.
 
 
Ο χώρος αυτός κατασκευάστηκε με τα πιο σύγχρονα εργαλεία που παρέχει αυτή την στιγμή η τεχνολογία. Δεν κάναμε εκπτώσεις πουθενά, θέλαμε το καινούργιο ¨σπίτι μας¨ να είναι το πιο λειτουργικό, το πιο εύκολο στην χρήση και φυσικά το πιο όμορφο.
 
Η διαχειριστική ομάδα θα εργάζεται αδιάκοπα για την καλή λειτουργία του φόρουμ και θα είναι πάντα παρούσα σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.
 
Η περιπέτεια λοιπόν ξεκινά, ευχόμαστε όλοι μαζί να φτιάξουμε ένα χώρο μοναδικό που θα τον διακρίνει η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών, γνώσεων. Έναν χώρο που θα μπορέσουμε να γνωρίσουμε φίλους από παντού και να ¨ταξιδέψουμε¨ μαζί τους σε τόπους άγνωστους.
 
Περιηγηθείτε στις ενότητες του φόρουμ μας, γνωρίστε άτομα με το ίδιο πάθος για την φύση από όλη την Ελλάδα, συζητήστε γύρω από τα θέματα που σας απασχολούν, τα όπλα, τα φυσίγγια, τα θηράματα, τα σκυλιά, το ψάρεμα, αποκτήστε γνώσεις και μοιραστείτε εμπειρίες…”
 

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


1 σχόλιο

Μαργαρης σκοπιωτης 19 Οκτωβρίου, 2020 - 12:03

Hunterlifes

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα