Αρχική iHunt.gr Η Beretta Hellas επίσημος αντιπρόσωπος της AIMPOINT AB

Η Beretta Hellas επίσημος αντιπρόσωπος της AIMPOINT AB

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

H Aimpoint ειδικεύεται στην κατασκευή οπτικών συστημάτων στόχευσης για στρατιωτική, αστυνομική και σκοπευτική χρήση. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 στη Σουηδία και από τότε έχει κατακτήσει μια ισχυρή θέση στην αγορά των οπτικών συστημάτων στόχευσης. Το κυριότερο προϊόν της Aimpoint είναι τα σκοπευτικά συστήματα με την τεχνολογία της ακτινοβολίας του φωτός, RED DOT.

Αυτά τα συστήματα στόχευσης είναι κορυφαία & σχεδιασμένα για γρήγορο και ακριβή εντοπισμό του στόχου, παρέχοντας στους χρήστες μια απλή και ευέλικτη μέθοδο για την αντιμετώπιση καταστάσεων μάχης και σκοποβολής.

Η τεχνολογία του RED DOT συστήματος του Aimpoint επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει τον στόχο του μέσα από ένα φωτεινό και καθαρό κόκκινο στίγμα, το οποίο είναι προβαλλόμενο πάνω από τον σκοπευτικό φακό. Αυτό επιτρέπει στον χρήστη να ευθυγραμμίζει γρήγορα και εύκολα το όπλο του με τον στόχο, αυξάνοντας την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα.

Aimpoint Logo Black Red


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα