Αρχική iHunt.gr Η Beretta Holding ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά της RUAG Ammotec

Η Beretta Holding ολοκλήρωσε με επιτυχία την εξαγορά της RUAG Ammotec

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Από τις 31 Ιουλίου 2022, η Beretta Holding S.A. ολοκλήρωσε με επιτυχία την απόκτηση του 100% των μετοχών του ελβετικού κρατικού ομίλου RUAG Ammotec, αφού η RUAG International και η Beretta Holding υπέγραψαν δεσμευτική συμφωνία πριν από τέσσερις μήνες.

SVESTONOF

Η εξαγορά θα προσθέσει 16 εταιρείες σε 12 διαφορετικές χώρες και 2.700 άτομα στον όμιλο Beretta Holding, μια από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στον κόσμο, με κληρονομιά σχεδόν 500 ετών στον κλάδο.

«Μετά από αυτή την επιτυχημένη συναλλαγή ο Όμιλός μας θα έχει περισσότερα από 6.000 άτομα, 50+ θυγατρικές και θα φτάσει σε κύκλο εργασιών περίπου 1,5 δισ. ευρώ. Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μου, την Beretta Holding και ολόκληρο τον Όμιλό μας», δήλωσε ο Pietro Gussalli Beretta, Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος της Beretta Holding.

Με την ενσωμάτωση του Ομίλου RUAG Ammotec, η Beretta Holding – με έδρα στην Ευρώπη – ενισχύει τη θέση της ως ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους παίκτες στον κλάδο του κυνηγιού, της σκοποβολής, της υπαίθρου, της άμυνας και της επιβολής του νόμου.

Ως αποτέλεσμα της εξαγοράς, η Beretta Holding θα έχει την πληρέστερη προσφορά premium προϊόντων που περιλαμβάνει φορητά όπλα, πυρομαχικά, οπτικά, ρούχα, αξεσουάρ και ηλεκτροοπτικά. Αρκετές επωνυμίες υψηλής ποιότητας όπως οι RWS, Norma, Geco και Rottweil θα προστεθούν στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο επωνυμιών Premium της Beretta Holding.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα