Αρχική iHunt.gr Η Δ’ ΚΟΣΕ στη διαβούλευση για τις περιοχές Natura της Βοιωτίας και της Εύβοιας…VIDEO

Η Δ’ ΚΟΣΕ στη διαβούλευση για τις περιοχές Natura της Βοιωτίας και της Εύβοιας…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο “Διαβούλευση επί των προτάσεων των ΕΠΜ για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000 των Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας (μέρους) και Εύβοιας”

SVESTONOF

Στην ημερίδα συμμετείχε και η Δ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος με τον επιστημονικό της συνεργάτη κ. Ευάγγελο Χατζηνίκο.

Να υπενθυμίζουμε ότι παρόμοιες διαβουλεύσεις έγιναν ή γίνονται για όλες τις περιοχές της χώρας και πρέπει οι κυνηγετικές οργανώσεις και οι κυνηγοί να είναι σε πλήρη εγρήγορση εάν δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες που θα μειώσουν σημαντικά το χώρο που διεξάγεται η θήρα στη χώρα μας.

Δείτε στο video που ακολουθεί τι είπε ο κ. Χατζηνίκος….

 Μπορείτε να δείτε τις διαβουλεύσεις που διεξάγονται για αυτό το θέμα στη διεύθυνση που ακολουθεί

https://ypen.gov.gr/diavouleusi/forums/forum/dimosia-diavoyleysi-toy-ergoy-ekponisi-eidikon-perivallontikon-meleton-syntaxi-proedrikon-diatagmaton-prostasias-kai-schedion-diacheirisis-gia-tis-perioches-toy-diktyoy-natura-2000/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα