Αρχική iHunt.gr Η ΚΣΕ και η Γ’ ΚΟΠ στους κυνηγούς του Αστρους….VIDEO

Η ΚΣΕ και η Γ’ ΚΟΠ στους κυνηγούς του Αστρους….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Άστρος Κυνουρίας επιμορφωτικό σε σεμινάριο από τον Κ.Σ. Άστρους και την Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου. Ομιλητές στο σεμινάριο αυτό ήταν ο Πρόεδρος της ΚΣΕ κ. Γιώργος Αραμπατζής, ο Πρόεδρος της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Γραμματσούλιας, ο Πρόεδρος της Δ’ Κυνηγετικής Ομσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Φώτης Τρακάκης, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Αιγάλεω και νομικός  κ. Γιώργος Πετράκης και ο εκπαιδευτής σκύλων κ. Γιάννης Παπαδόπουλος.

SVESTONOF

Το λόγο επίσης πήρε το μέλος του Δ.Σ. της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Αναστασόπουλος που τόνισε την ανάγκη οι κυνηγετικές οργανώσεις να μείνουν ενωμένες κατά αυτών που βάλουν το κυνήγι.Κάλεσε όλους τους κυνηγούς να στηρίξουν τους συλλόγους, τις ομοσπονδίες και την ΚΣΕ.

Δείτε το video από την εκδήλωση…..

Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα