Αρχική iHunt.gr Ισπανία-φωτιές: Ζαρκάδι πίνει νερό από τους πυροσβέστες

Ισπανία-φωτιές: Ζαρκάδι πίνει νερό από τους πυροσβέστες

από iHunt Team

demobannerΗεπαρχία της Καστίγια και Λεόν στην Ισπανία είναι από αυτές που έχουν «χτυπηθεί» περισσότερο από τις πυρκαγιές και το κύμα καύσωνα που έχει γονατίσει τη χώρα. Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασώσουν τις δασικές εκτάσεις και να προστατεύσουν τα ζώα από τις φωτιές.

Viral έγινε, λοιπόν, ένα βίντεο που δείχνει πυροσβέστες να δίνουν νερό από ένα πλαστικό μπουκάλι σε ένα ζαρκάδι το οποίο μόλις διέσωσαν από τη φωτιά και είναι εμφανώς ταλαιπωρημένο. Το ζώο περιμένει και πως να του δώσουν νερό για να ξεδιψάσει.

Στην Ισπανία, ο συνασπισμός που κυβερνά την αυτόνομη επαρχία της Καστίγια και Λεόν και αποτελείται από το κόμμα της δεξιάς (Partido Popular) και της ακροδεξιάς (Vox) είχε απορρίψει πριν από μερικούς μήνες να υπάρχουν μόνιμες πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή και να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου η περιοχή να είναι προστατευμένη από τις πυρκαγιές.

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα