Αρχική iHunt.gr Isuzu D-Max για… κυνηγούς

Isuzu D-Max για… κυνηγούς

από iHunt Team
isuzu-dmax-huntsman-1000

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Η Isuzu παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του D-Max που έρχεται να καλύψει και τον πλέον απαιτητικό κυνηγό.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)
 
Τα Isuzu D-Max Huntsman φέρει αρκετές αισθητικές και μηχανικές αλλαγές που έχουν σαν στόχο να διευκολύνουν όσους ασχολούνται με το κυνήγι. Στο εξωτερικό μέρος το διπλοκάμπινο αμάξωμα προσφέρεται με 3 χρωματισμούς (μαύρο, γκρι και πράσινο της παραλλαγής) ,ενώ στοιχεία όπως οι μπάρες οροφής και οι νέοι τροχοί ενισχύουν τον off road χαρακτήρα του. Παράλληλα το ιαπωνικό pick up μπορεί να εξοπλιστεί με νέες αναρτήσεις και προστατευτικές μεταλλικές ποδιές στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Για την κίνηση φροντίζει και πάλι το ντίζελ μοτέρ των 1,9 λίτρων.
 
isuzu dmax huntsman 10
 
isuzu dmax huntsman 14
 
Στον κλειστό χώρο φόρτωσης υπάρχουν ειδικά εργοστασιακά κουτιά για μεταφορά σκύλων, αλλά και συρόμενες θήκες όπου μπορεί κάποιος να τοποθετήσει την καραμπίνα ή το super pose του και να το ασφαλίσει. Το συγκεκριμένο εξοπλιστικό πακέτο είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αγγλίας και κοστίζει 6.000 ευρώ περίπου.
 
Πηγή : Newsauto.gr

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα