Αρχική iHunt.gr Ιταλία : Λύκος αρπάζει κατοικίδιο σκύλο μέσα σε κατοικημένη περιοχή….VIDEO

Ιταλία : Λύκος αρπάζει κατοικίδιο σκύλο μέσα σε κατοικημένη περιοχή….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η αύξηση του πληθυσμού των λύκων δεν είναι αποκλειστικό Ελληνικό “προνόμιο,” είναι μια κατάσταση υπαρκτή που παρατηρείται λίγο πολύ σε όλη την Ευρώπη, απόρροια συγκεκριμένης Περιβαλλοντικής Πολιτικής των τελευταίων 50 ετών, η οποία οδήγησε στην απόλυτη προστασία του είδους και εν γένει στην απαγόρευση θανάτωσης λύκων.

SVESTONOF

Συνέπεια αυτής της λανθασμένης νοοτροπίας, δηλαδή της μόνιμης και απόλυτης προστασίας του συγκεκριμένου είδους εσαεί και συνάμα παντελής έλλειψη διαχείρισης του, οδηγούν στην έλλειψη φόβου προς τον άνθρωπο και σε θλιβερές καταστάσεις όπως αυτή που καταγράφηκε στο Tolve μια πόλη στην επαρχία Potenza, στην περιοχή Basilicata της Νότιας Ιταλίας.

Αυτή λοιπόν είναι η νέα μόδα της “αρμονικής συνύπαρξης” και της “συμβίωσης με σεβασμό στα όρια της άγριας ζωής” που πλασάρουν συστηματικά και οργανωμένα όλες οι Ευρωπαικές ΜΚΟ μη εξαιρουμένων των δικών μας.

Η νέα μόδα που θέλει τους “σπάνιους” να κόβουν βόλτες ανενόχλητοι εντός κατοικημένων περιοχών και να τρώνε κατοικίδια μπροστά σε παιδάκια, γιατί τάχα μου ο άνθρωπος τους έχει στερήσει το φυσικό τους περιβάλλον.

Δείτε τα βίντεο και θυμηθείτε το παρόμοιο δικό μας περιστατικό στην Πάρνηθα όπου ο λύκος πλησίασε το κοριτσάκι και άρπαξε το δεμένο με λουρί κουταβάκι.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα