Αρχική iHunt.gr Kυνηγός πεθαίνει στην Huesca στην προσπάθειά του να σώσει τα σκυλιά του

Kυνηγός πεθαίνει στην Huesca στην προσπάθειά του να σώσει τα σκυλιά του

από iHunt Team
bbsqpkw

Τα μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων (ΓΕΑΣ) της Πολιτοφυλακής εντόπισαν. την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου στις 21:00 μ.μ  το άψυχο σώμα ενός κυνηγού που πνίγηκε κατά λάθος σε μια δεξαμενή άρδευσης στο δήμο Binaced (Huesca). Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το θύμα, ηλικίας περίπου 60 ετών, πέθανε προσπαθώντας να σώσει τα σκυλιά του, τα οποία έχασαν επίσης τη ζωή τους στο περιστατικό.
 
Ο τοπικός δήμαρχος, Juan José Latre, δήλωσε ότι ήταν η σύζυγος του εκλιπόντος η οποία ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες καθώς ο σύζυγός της που  είχε πάει για κυνήγι με τα σκυλιά του, από την Κυριακή το πρωί, είχε καθυστερήσει να επιστρέψει, σύμφωνα με το δημοσίευμα της El Heraldo.
 
Μετά από αρκετές ώρες αναζήτησης, γείτονες βρήκαν το αυτοκίνητο κοντά σε μία αρδευτική δεξαμενή ενός συγκεκριμένου αγροκτήματος και λίγο αργότερα διαπίστωσαν ότι στο φράχτη που προστάτευε την πρόσβαση ήταν ακουμπισμένα η κυνηγετική του καραμπίνα και το κυνηγετικό του γιλέκο. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πολλά νεκρά σκυλιά στην επιφάνεια της δεξαμενής.
 
Αναζήτηση του σώματος στο νερό
 
Ένα πλήρωμα της Ειδικής Ομάδας Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων της Πολιτοφυλακής μεταφέρθηκε στη σκηνή του περιστατικού νωρίς το βράδυ και ανέσυρε το σώμα του τραυματισμένου κυνηγού. Θα διεξαχθεί αυτοψία για να καθοριστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε τελικά ο θάνατος του, αν και η πιο πιθανή υπόθεση είναι ότι ο κυνηγός έχασε τη ζωή του, ενώ προσπαθούσε να σώσει τα σκυλιά του στο νερό.
 
Η δεξαμενή όπου συνέβη το ατύχημα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του δήμου Binaced και είναι μία από τις πολλές δεξαμενές άρδευσης που έχουν κατασκευαστεί στο δήμο, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος στην El Heraldo.
 
Διάφορες  ιστοσελίδες αφιερωμένες σε δραστηριότητες κυνηγιού ανέδειξαν αυτό το γεγονός τις τελευταίες ώρες σε ένδειξη αναγνώρισης του αποθανόντος κυνηγού.
 
Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα