Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Κοζάνης : Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δεν σταματά ποτέ….

Κ.Σ. Κοζάνης : Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δεν σταματά ποτέ….

από iHunt Team

demobannerΠροβληματιστήκαμε για το εάν θα έπρεπε να συμμετέχουμε ως Κυνηγετικός Σύλλογος στη συγκινητική προσπάθεια συλλογής  τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των πληγέντων από τον πόλεμο της Ουκρανίας ή να ενισχύσουμε για άλλη μία φορά τις τοπικές κοινωνικές δομές της περιοχής μας.

Επιλέξαμε τελικά να ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο της ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης & Σερβίων, με αγαθά που συγκέντρωσαν τα μέλη του Συλλόγου, συνεισφέροντας έτσι στο μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό έργο υποστήριξης οικογενειών με οικονομική δυσχέρεια.

Ταυτόχρονα όμως, συμβάλαμε οικονομικά από το υστέρημά μας και στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης (FACE),  για την ανακούφιση της ανθρωπιστικής κρίσης που σοβεί αυτή την ώρα στην Ουκρανία.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τα μέλη μας Θεοδωρίδη Γεώργιο και Γαργαβανούδη Κωνσταντίνο για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε, καθώς και τους αδελφούς Παπαζήση για την προσφορά τους.

Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δεν σταματά ποτέ.

Κυνηγετικός Σύλλογος ΚοζάνηςPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα