Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Κοζάνης : Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δεν σταματά ποτέ….

Κ.Σ. Κοζάνης : Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δεν σταματά ποτέ….

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Προβληματιστήκαμε για το εάν θα έπρεπε να συμμετέχουμε ως Κυνηγετικός Σύλλογος στη συγκινητική προσπάθεια συλλογής  τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των πληγέντων από τον πόλεμο της Ουκρανίας ή να ενισχύσουμε για άλλη μία φορά τις τοπικές κοινωνικές δομές της περιοχής μας.

SVESTONOF

Επιλέξαμε τελικά να ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο της ιεράς Μητρόπολης Κοζάνης & Σερβίων, με αγαθά που συγκέντρωσαν τα μέλη του Συλλόγου, συνεισφέροντας έτσι στο μεγάλο αυτό φιλανθρωπικό έργο υποστήριξης οικογενειών με οικονομική δυσχέρεια.

Ταυτόχρονα όμως, συμβάλαμε οικονομικά από το υστέρημά μας και στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που πραγματοποιεί η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης (FACE),  για την ανακούφιση της ανθρωπιστικής κρίσης που σοβεί αυτή την ώρα στην Ουκρανία.

275875156 3217978688491864 8590304469579927242 n

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Να ευχαριστήσουμε επίσης τα μέλη μας Θεοδωρίδη Γεώργιο και Γαργαβανούδη Κωνσταντίνο για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλανε, καθώς και τους αδελφούς Παπαζήση για την προσφορά τους.

Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δεν σταματά ποτέ.

Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα