Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Μυτιλήνης : Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Φυσικών Καταστροφών

Κ.Σ. Μυτιλήνης : Δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Φυσικών Καταστροφών

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του που βρέθηκαν στο μέτωπο της πυρκαγιάς Βρίσας-Βατερών-Σταυρού, για την εθελοντική προσφορά τους.

Ο Σύλλογος μας από το 2016 έχει επίσημα ενταχθεί ως Εθελοντική Οργάνωση με την επωνυμία << Κυνηγετικός Σύλλογος Μυτιλήνης >> στο Μητρώο εθελοντικών οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας, με αρ. μητρώου 07/2016 και με εμβέλεια δράσης την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου. Ως εθελοντική οργάνωση δραστηριοποιούμαστε στην πολιτική προστασία και ειδικότερα στον τομέα της δασοπροστασίας-επιτήρησης δασικών οικοσυστημάτων κατά την αντιπυρική περίοδο.

Ομόφωνα στο χθεσινό Δ/Σ του Συλλόγου μας αποφασίσαμε.

1) Την ανασύσταση εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης.

2) Επικεφαλής και υπεύθυνος θα είναι το μέλος μας, Ευστράτιος Κουβδής, παλαιότερα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και εν ενεργεία Εθελοντής Πυροσβέστης.

3) Την ενεργοποίηση ξανά του αυτοκινήτου μας κατά την αντιπυρική περίοδο ως πυροσβεστικό, που λόγο παλαιότητας (άδεια κυκλοφορίας 1991) δεν τολμούσαμε τα τελευταία χρόνια να χρησιμοποιήσουμε. Θα γίνει γενική επισκευή της μηχανής του είτε με την συνδρομή της Περιφέρειας όπου και εκκρεμεί σχετικό αίτημά μας, είτε από το ταμείο του Συλλόγου μας.

4) Την δημιουργία Μητρώου Μελών Εθελοντών άμεσης επέμβασης. Τα μέλη μας που επιθυμούν να συμμετέχουν ας κάνουν κάποιο σχόλιο δηλώνοντας τη συμμέτοχή τους ή να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας. Από το μητρώο αυτό που θα υπάρχει στον υπολογιστή του Συλλόγου μας, θα αποστέλλονται sms όπου και θα καθορίζονται σημεία συνάντησης ώστε να λυτουργούμε συντονισμένα. Έως την επόμενη αντιπυρική περίοδο θα πραγματοποιηθούν επιμορφωτικές συναντήσεις των εθελοντών μας.

Επίσης εάν κάποιο από τα μέλη μας μπορεί με δικό του όχημα να μεταφέρει δεξαμενή με νερό, να μας το δηλώσει.

Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας όσοι το επιθυμείτε και κοινοποιήστε.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Πάλλας

Ο Γεν.Γραμ. Απόστολος Παπαδέλλης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα