Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Πύλης : Ανθρωπιστική βοήθεια στον Ουκρανικό λαό

Κ.Σ. Πύλης : Ανθρωπιστική βοήθεια στον Ουκρανικό λαό

από iHunt Team

demobannerΟ Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης,  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου Πύλης και κάποιοι ιδιώτες που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, παρακολουθώντας σοκαρισμένοι το δράμα του ουκρανικού λαού που δοκιμάζεται από την ανθρωπιστική κρίση που δημιούργησε ένας άδικος πόλεμος, αποφάσισαν να συνδράμουν με υλικά πρώτης ανάγκης για να στηρίξουν τα θύματα του πολέμου, μεταξύ των οποίων είναι & μικρά παιδιά και ομογενείς μας, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό & εμπράκτως την αλληλεγγύη τους.

Έτσι  παραδόθηκαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης & ιατροφαρμακευτικό υλικό, ώστε με μέριμνα του «Χαμόγελου του Παιδιού», να αποσταλούν και παραδοθούν στους πληγέντες ουκρανούς πολίτες, που χιλιάδες εξ αυτών, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, μετριάζοντας έτσι τις ανάγκες τους σε βασικά καθημερινά αγαθά.

Πηγή :http://pylinews.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα