Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Θεσσαλονίκης : Οι εκπλήξεις για τους κυνηγούς της Θεσσαλονίκης ξεκινούν στις 27 Ιουλίου

Κ.Σ. Θεσσαλονίκης : Οι εκπλήξεις για τους κυνηγούς της Θεσσαλονίκης ξεκινούν στις 27 Ιουλίου

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλους τους συναδέλφους μαζί με τους φίλους και τις οικογένειες τους να γιορτάσουμε την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου με την εξαμελή ορχήστρα του Γιώργου Πουλαντζακλή για μια μεγάλη παραδοσιακή βραδιά, με άφθονα σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά στο αγρόκτημα του Συλλόγου μας στο Μελισσοχώρι.

Στη γιορτή θα είναι παρόντες και εκπρόσωποι από τη Λέσχη Πυροσβεστών Μακεδονίας. Ο κ. Κυνηγόπουλος Λεωνίδας θα μας ενημερώσει τι πρέπει να κάνουμε αν δούμε πυρκαγιά.

Είσοδος Ελεύθερη (Σουβλάκι , Μπύρα, Αναψυκτικό όλα από 1€)

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης παραμένει πιστός σε αυτό που έχουν δηλώσει και έχουν κάνει πράξη τα τελευταία διοικητικά συμβούλια. Ενωμένοι Πάντα Μπροστά.

Οπως δήλωσε στο iHunt.gr ο Πρόεδρος κ. Ζαχαρόπουλος οι εκλπήξεις για τους κυνηγούς , με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, θα είναι πολλές για αυτό μείνετε συντονισμένοι στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα