Αρχική iHunt.gr Καρδίτσα : Φιλόζωη μπέρδεψε λύκο με σκύλο και τελικά ο λύκος της όρμηξε

Καρδίτσα : Φιλόζωη μπέρδεψε λύκο με σκύλο και τελικά ο λύκος της όρμηξε

από iHunt Team

demobannerΔεν είναι βέβαια και κανένα επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός ότι οι αντικυνηγοί και αυτοαποκαλούμενοι “οικολόγοι” είναι εντελώς άσχετοι με την φύση, τις λειτουργίες και τα πλάσματα της. Ναι ναι αυτοί οι κατά τα άλλα “ευαίσθητοι” συμπολίτες μας που χύνουν μαύρο δάκρυ για ένα θηρευμένο αγριόχοιρο, πάπια ή λαγό ενώ στην καθησιά τους γονατίζουν μια στάνη γιδοπρόβατα.

Αυτοί οι “καλοί” συνάνθρωποι που κάθε φορά χαίρονται και πανηγυρίζουν για ένα κυνηγετικό ατύχημα και μας εύχονται καρκίνους, ψόφο και λοιπές χριστιανικές ευχές, ενώ την ίδια ώρα γυρίζουν σπίτι τους φορτωμένοι σακούλες με κρέατα από τον χασάπη.

Αυτοί που ζητάνε να απαγορευθεί το κυνήγι ως αναχρονιστικό κατάλοιπο μιας πρωτόγονης εποχής και απαιτούνε να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση και προστασία της φύσης ως σοφοί παντογνώστες. “Παντογνώστες” της πανίδας, αυτοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την πάπια από την χήνα, τον λαγό από το κουνέλι, το ελάφι από το ζαρκάδι, την αλεπού από το τσακάλι και τον ΛΥΚΟ από τον ΣΚΥΛΟ !!!

Η αποχαύνωση, η άγνοια η αφέλεια, η ασχετοσύνη και η αποξένωση του μέσου ζωόφιλου-οικΩλόγου-αντικυνηγού ( πάνε πακέτο βλέπετε αυτά ) αστού από την άγρια ζωή, την φύση και τις λειτουργίες της αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο παρακάτω απίστευτο κι όμως αληθινό τραγελαφικό περιστατικό.

Καμαρώστε τους, διαβάστε και γελάστε ελεύθερα και κυρίως αποθηκεύστε αυτό το άρθρο για να τους το τρίψετε στην μούρη την επόμενη φορά που θα σας μιλήσουν για εξειδίκευση, προστασία, γνώσεις και προσφορά στην φύση από το σινάφι τους !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα