Αρχική iHunt.gr Καστοριά: Οι αρκούδες μπήκαν στις αυλές και ψάχνουν φαγητό…VIDEO

Καστοριά: Οι αρκούδες μπήκαν στις αυλές και ψάχνουν φαγητό…VIDEO

Ανάστατοι οι κάτοικοι

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Καστοριά: Συναγερμός στους κατοίκους της πόλης καθώς αρκούδες κατεβαίνουν τα βράδια στις αυλές των σπιτιών τους και αναζητούν τροφή.

Ένα ακόμα περιστατικό με αρκούδα που έφτασε μέχρι την αυλή σπιτιού καταγράφηκε στην πόλη της Καστοριάς. Το ζώο, όπως λένε μαρτυρίες, σχεδόν κάθε βράδυ περνάει έξω από τα σπίτια των έντρομων κατοίκων, μπαίνει στις αυλές και κατευθύνεται σε καλλιέργειες έτσι ώστε να βρει τροφή.

Μάλιστα, αυτό δεν συμβαίνει μόνο με ένα ζώο και μόνο σε μία περιοχή της Καστοριάς. Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες κατοίκων σε διάφορα σημεία της πόλης, για αρκούδες που προκαλούν ζημιές σε αυλές και καλλιέργειες, προκαλώντας παράλληλα τον τρόμο στους κατοίκους.

Ενδεικτικό είναι το βίντεο του alphafm.gr από την περιοχή των Αμπελοκήπων Καστοριάς, όπου μια αρκούδα κάθε βράδυ μπαίνει στις αυλές και προκαλεί προβλήματα στις καλλιέργειες.

Οι πολίτες ήδη έχουν απευθυνθεί στην περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο, ζητώντας να υπάρξει παρέμβαση για να λυθεί το πρόβλημα και να μην ζουν με τον φόβο.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα