Αρχική iHunt.gr Κιλκίς : Ακόμη ένα λαγόσκυλο θύμα της μανίας των λύκων….

Κιλκίς : Ακόμη ένα λαγόσκυλο θύμα της μανίας των λύκων….

από iHunt Team
Κιλκίς : Ακόμη ένα λαγόσκυλο θύμα της μανίας των λύκων.... ΝΕΟ, θανατηφόρο κρούσμα επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε Νεκρό λαγόσκυλο

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κιλκίς : Ακόμη ένα λαγόσκυλο θύμα της μανίας των λύκων….

ΝΕΟ, θανατηφόρο κρούσμα επίθεσης λύκων σε ΑΛΛΟ ένα κυνηγόσκυλo σημειώθηκε την Κυριακή 03/12/23, στην περιοχή ανάμεσα Πενταλοφο και Γρίβα του νομού Κιλκίς σε κυνήγι λαγού. Αυτή την φορά το “λαχείο” ξαναέπεσε στον συνάδερφο Σάκη Ζεγκλή να θρηνήσει την ζωή και άλλου αγαπημένου του τετράποδου συνεργάτη, φίλου και συντρόφου, θύμα στην ανεξέλεγκτη πλέον μανία και εθισμό των λύκων στο σκυλίσιο κρέας !!!

SVESTONOF

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Μπέλα 10 χρονών, Αριέγης, την οποία έβγαλε ο Σάκης για κυνήγι λαγού στην περιοχή ανάμεσα Πενταλοφο και Γρίβα του νομού Κιλκίς.

Ας δούμε λοιπόν πως περιγράφει το χρονικό της θανατηφόρας επίθεσης στην σύντροφο του, ο ίδιος ο Σάκης : ” Η Μπέλα είναι στα 350 μέτρα μακριά μου, την βλέπω στο GPS, και ενώ ήταν σε δίωξη ξαφνικά ακούω ένα ουρλιαχτό πόνου και την βλέπω ως ακίνητη. Με φωνές, τουφεκιές στον αέρα, ουρλιαχτά, και τρέχοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα και ενώ έφτανα στο σημείο είδα από ψηλά 2 λύκους πάνω από την Μπέλα, οι οποίοι έφυγαν στο ρέμα όταν θεώρησαν ότι πλησίαζα επικίνδυνα. Όταν πια έφτασα κοντά βρήκα την σκυλίτσα μου κομματιασμένη στην κατάσταση που φαίνεται στο βίντεο.”

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε κυνηγός γίνει μάρτυρας παρόμοιου περιστατικού (γεγονός που απευχόμαστε) παρακαλούμε να ενημερώσει άμεσα τον Κυνηγετικό Σύλλογο της περιοχής του ή το αρμόδιο Δασαρχείο. Αυτή είναι η μοναδική νόμιμη διαδικασία, ώστε να ολοκληρώνεται το Μητρώο Επιθέσεων Λύκων που είχε δημιουργήσει η Κ.Ο.Μ.Α.Θ και υποστηρίζει με ομόφωνη απόφασή της, η Γενική Συνέλευση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, με ψήφισμα που απέστειλε στον αρμόδιο για το κυνήγι υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Ταγαρά, σχετικά με την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού των λύκων, τις αμέτρητες θανατηφόρες επιθέσεις σε κυνηγόσκυλα, αλλά και την ατολμία ή τους δισταγμούς της Πολιτείας να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί την κατάσταση. !!! Τα στοιχεία που βοηθάνε στην περιγραφή του συμβάντος προς τις αρμόδιες αρχές είναι:

1. Ημερομηνία/ώρα
2. Περιοχή που συνέβη το περιστατικό
3. Πόσοι λύκοι ενεπλάκησαν
4. Πόσα σκυλιά ενεπλάκησαν
5. Πόσα σκυλιά θανατώθηκαν ή τραυματίστηκαν σοβαρά
6. Φωτογραφική τεκμηρίωση και βίντεο των παραπάνω

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα