Αρχική iHunt.gr Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Κ.Σ. Σύρου

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Κ.Σ. Σύρου

από iHunt Team

demobannerΟι Συριανοί κυνηγοί για μια ακόμη φορά δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι στηρίζουν την κυνηγετική δραστηριότητα.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος για την κοπή πίτας περισσότεροι από 200 κυνηγοί τίμησαν το σύλλογο και ταυτόχρονα έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην τοπική κοινότητα της Σύρου τονίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αντίθεσή τους στις υπό διαβούλευση Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες των περιοχών Natura που απειλούν το κυνήγι.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Σύρου κ. Φίλιππος Μώτος μιλώντας στο iHunt.gr τόνισε :

“Το Δ.Σ τού Κυνηγετικού Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη τού για την παρουσία τους και την στήριξη στην χθεσινή εκδήλωση, μία εκδήλωση πού λόγο πανδημίας είχε να διαταχθεί 2 ολόκληρα χρόνια, αυτά τα 2 χρόνια ο Σύλλογος δεν έπαψε να δραστηριοποιείται υλοποιώντας τις πλούσιες φιλοπεριβαλλοντικές αλλά και κοινωνικές του δράσεις όσο αυτό επιτρέπονταν λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης πού υπήρχε τότε.

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία σωματικά αλλά και ψυχικά, να έχετε πάντα αναίμακτες εξόδους και να επιστρέφετε πάντα ασφαλείς στις οικογένειες σας.

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά.”

Κώστας Λουρής για το  iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα