Αρχική iHunt.gr ΚΣΕ : Ένα κόμμα για «ζώα»

ΚΣΕ : Ένα κόμμα για «ζώα»

από iHunt Team

demobanner

Με τις προεκλογικές ρεκλάμες του σε στάσεις λεωφορείων της Αθήνας και του Πειραιά, το «Κόμμα για τα Ζώα», επιβεβαίωσε ότι είναι συνεπέστατο με την επωνυμία του: Είναι όντως ένας πολιτικός σχηματισμός για… «ζώα»!

Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις του Εισαγγελέα, υπόψη του οποίου βρίσκεται ήδη η σχετική «ρεκλάμα», η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος δεν πρόκειται να δώσει νομική, πολιτική και κοινωνική αξία, σε ένα κόμμα που προσπαθεί να επιβάλει… τη «φυτοφαγική μετάβαση» στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας.

Ένα κόμμα που ζητάει επισήμως από το Υπουργείο Παιδείας και την Πολιτεία… να καταργήσουν τη γιορτή της Τσικνοπέμπτης, δεν αξίζει της οποιασδήποτε αντιπαράθεσης. Στις επερχόμενες εκλογές θα πάρει την απάντηση από την κοινωνία…

Κατανοούμε, βέβαια, ότι τα στελέχη του «Κόμματος για τα Ζώα», επιδιώκουν από το «τίποτα» να γίνουν «κάτι». Δεν μπορούμε, όμως, να τους βοηθήσουμε σε αυτό.

Έχουμε σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε…

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ν. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα