Αρχική iHunt.gr Κυάλια STEINER : Κορυφαία τεχνολογία στην υπηρεσία του κυνηγού

Κυάλια STEINER : Κορυφαία τεχνολογία στην υπηρεσία του κυνηγού

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η BERETTA είναι από το 2014 ο ιδιοκτήτης των Οπτικών STEINER GmbH Γερμανίας. Ο CARL STEINER προσδιορίζει ότι ο λόγος που τον οδήγησε να πουλήσει την εταιρία, είναι η παγκοσμιοποίηση και ο ολοένα και περισσότερο έντονος ανταγωνισμός. Ο STEINER αναζήτησε την συνένωση με έναν επιτυχημένο Όμιλο με διεθνή δραστηριότητα, που θα μπορούσε να εγγυηθεί πλεονεκτήματα στην διεθνή εμπορική σκηνή. Ο Όμιλος BERETTA ήταν από την αρχή ο ιδεώδης συνεταίρος. Όπως και η STEINER, η BERETTA είναι οικογενειακή βιομηχανική εταιρία με στρατηγική μακροπρόθεσμη.

Η μακρά ιστορία της BERETTA, που διαρκεί σχεδόν 500 χρόνια, δείχνει ότι τα άμεσα κέρδη δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα. Αντίθετα, η στρατηγική της BERETTA είναι η παρουσία της σαν παγκόσμιος προμηθευτής ικανός να ικανοποιήσει κάθε είδους απαίτηση που προέρχεται από Κυνηγούς, Σκοπευτές, και Υπηρεσίες Εφαρμογής του Νόμου, προσφέροντας πλήρες εύρος προϊόντων.

Η STEINER είναι μια βιομηχανική εταιρία μεσαίου μεγέθους με υπερσύγχρονο εργαστάσιο παραγωγής στο BAYREUTH, 150 περίπου εργαζόμενους, πωλήσεις σε 65 χώρες και αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη παγκοσμίως στην αγορά οπτικών συσκευών κορυφαίας τεχνολογίας. Είναι η μόνη εταιρία που εξειδικεύεται αποκλειστικά στα κιάλια.

Το όραμα των ανθρώπων της STEINER είναι η δημιουργία κιαλιών τέλειας κατασκευής που θα εμπνέουν τους ανθρώπους, για να απολαύσουν τις αποδράσεις τους στη φύση. Για περισσότερα από 60 χρόνια, το όνομα STEINER είναι συνώνυμο της ακρίβειας, της καινοτομίας, της κορυφαίας ποιότητας και της υψηλής δεξιοτεχνίας του μάστορα.

Τα Οπτικά STEINER συμβολίζουν την αναζήτηση για την επιτυχία, την κορυφαία ποιότητα και την υιοθέτηση πρωτοποριακών καινοτομιών. Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στην αξιοπιστία και την ποιότητα διαρκείας, όχι μόνο για τους πελάτες της, αλλά για τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της. Η επιτυχία της βασίζεται σε ένα αμετάβλητο σύνολο αξιών, οικογενειακής παράδοσης, συγκράτησης της παραγωγής εντός της Γερμανίας, δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της και επένδυσης στην έρευνα και την ανάπτυξη.

Οι σφραγίδες «κατασκευάστηκε στη Γερμανία» και «χειροποίητο από τα Οπτικά STEINER» αντιπροσωπεύουν τεχνολογία αιχμής. Τα κιάλια STEINER αντέχουν ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες. Κανένα ζευγάρι κιάλια δε φεύγει από το εργοστάσιο, χωρίς να υποβληθεί σε δοκιμές λειτουργίας και υλικών που είναι απαράμιλλες στης βιομηχανία. Έτσι, η οπτική φωτεινότητα και η τέλεια απόδοση του προϊόντος είναι εγγυημένες.

IMG 2697 2 1

Τα πρότυπά μας βελτιώνονται διαρκώς σε μια συνεχή προσπάθεια τελειοποίησης των προϊόντων μας, γι’ αυτό η βιομηχανία STEINER είναι πρωτοπόρος στην αγορά επαγγελματικών κιαλιών υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Η βιομηχανία STEINER διαθέτει ένα από τα πιο προηγμένα εργοστάσια παραγωγής και έρευνας σχετικά με τα κιάλια στον κόσμο. Επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στην περιοχή του BAYREUTH εξασφαλίζουν τους ανθρώπινους και τεχνικούς πόρους που χρειάζονται για τη συνέχεια της επιτυχίας στον μέλλον. Η STEINER είναι η μόνη εταιρία που εξειδικεύεται αποκλειστικά στα κιάλια.

binocular cutaway

Τα Οπτικά STEINER έχουν τα τέλεια κιάλια για κυνηγούς, ναυτικούς, θιασώτες της φύσης και παρατηρητές πουλιών. Τα κιάλια STEINER αποτελούν τον ιδανικό σας σύντροφο για όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες. Προσφέρουν στους Έλληνες Κυνηγούς κορυφαία ποιότητα και σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες. Έχουν γνωρίσει παγκόσμια επιτυχία χάρη στη θρυλική μετάδοση φωτός και στο μοναδικό συνδυασμό επαγγελματικών οπτικών υψηλής ευκρίνειας, αντοχής και άνεσης, καθώς και αντιολισθητικής συμπεριφοράς σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Υπάρχουν μοντέλα ιδανικά για κυνήγι την ημέρα, για ακραίες συνθήκες κυνηγιού στις ορεινές περιοχές της πατρίδας μας, για καρτέρι την ημέρα, για έντονο περπατητό κυνήγι ή ξεσηκώνοντας τα θηράματα, καθώς επίσης και νυχτερινά κιάλια, ιδανικά για κυνήγι το σούρουπο, στο ημίφως, το χάραμα ή σε κακοκαιρία.

Τα κυάλια STEINER μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ανανεωμένη και ενημερωμένη ιστοσελίδα της BERETTA HELLAS καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα Πατήστε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλα τα μοντέλα στης STEINER.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα