Αρχική iHunt.gr Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Έπιασαν λαθροθήρα εντός καταφυγίου

Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Έπιασαν λαθροθήρα εντός καταφυγίου

από iHunt Team

demobannerΟι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος στη Φθιώτιδα, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους εντός του μονίμου καταφυγίου άγριας ζωής Ροδωνιάς, αντιλήφθηκαν να διεξάγεται θήρα με χρήση σκύλων δίωξης.

Εντόπισαν τον κυνηγό και προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο κατά τον οποίον εξακριβώθηκε ότι ο κυνηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας θήρας.

Διαπιστώθηκε επίσης ότι το κυνηγετικό του όπλο όχι μόνο ήταν γεμάτο αλλά έφερε επτά φυσίγγια ενώ ο νόμος προβλέπει ότι πρέπει να δέχεται μόνο μέχρι τρία. Ακολούθησε η κατάσχεση του όπλου και των φυσιγγίων και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας έχει καταστήσει σαφές, με κάθε ευκαιρία, ότι πάντα στέκεται δίπλα και ενισχύει το έργο των οργάνων ελέγχου της υπαίθρου οι οποίοι δίνουν καθημερινά το ‘’παρών’’ στην περιφρούρηση της περιοχής μας», καταλήγει το δελτίο τύπου του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας.Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα