Αρχική iHunt.gr Κύπρος : Πλήθος κυνηγών ζήτησε υλοποίηση δεσμεύσεων από τον ΠτΔ …VIDEO

Κύπρος : Πλήθος κυνηγών ζήτησε υλοποίηση δεσμεύσεων από τον ΠτΔ …VIDEO

από iHunt Team
Πλήθος κυνηγών

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Κύπρος : Πλήθος κυνηγών ζήτησε υλοποίηση δεσμεύσεων από τον ΠτΔ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου το Κίνημα «Ενεργοί Πολίτες-Κίνημα Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών».

SVESTONOF

Εκατοντάδες κυνηγοί έκλεισαν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους, λόγω, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, μεταξύ άλλων, και «της λεηλάτησης και του αποδεκατισμού του μητρικού πληθυσμού των θηραμάτων».

«Η λεηλάτηση και ο αποδεκατισμός του μητρικού πληθυσμού των θηραμάτων και δη του ενδημικού εντός απαγορευμένων περιοχών κατά την Κυνηγετική περίοδο 2023 ήταν άνευ προηγούμενου, με την απουσία και πολλές φορές την ανοχή και ευλογία όλων των αρμοδίων φορέων.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Ιταλία : Θανάτωση αρκούδας που πλησίαζε κατοικημένες περιοχές, προκαλεί την οργή υστερικών ζωολάγνων

 


Απαιτώντας, παράλληλα, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας «την υλοποίηση των προεκλογικών του δεσμεύσεων και υποσχέσεων προς όλους τους Κυνηγούς καθώς και προς τους Ερασιτέχνες Ψαράδες».

Σημειώνεται ότι στο σημείο βρέθηκαν μέλη του Τμήματος Τροχαίας για διευθέτηση της κίνησης.

Πηγή: https://www.alphanews.live/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα