Αρχική iHunt.gr Lada: Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Niva

Lada: Αυτά είναι τα πρώτα επίσημα σκίτσα του νέου Niva

από iHunt Team
190507131727_lada-niva-skitches-2a

Η Lada κατέθεσε στο αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας της Ρωσίας τα πρώτα σχέδια του νέου Niva, στα οποία μας αποκαλύπτεται μια άκρως ενδιαφέρουσα νέα σχεδίαση.
 
Με βάση τα σκίτσα αυτά, μπορούμε να δούμε αρχικά ότι το νέο Niva θα αντλήσει τις γραμμές του από το περσινό πρωτότυπο Lada 4X4 Vision, που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας και αν μη τι άλλο συγκέντρωσε άκρως θετικές εντυπώσεις.
 
Διακρίνουμε τα μυώδη στοιχεία του αμαξώματός του, το δυναμικό εμπρόσθιο μέρος με τη μεγάλη μάσκα της Lada, αλλά και τις πίσω πλαϊνές, σχετικά μικρές σε μέγεθος πόρτες με τις κρυμμένες χειρολαβές, που δίνουν μια αίσθηση από 3πορτα μοντέλα παραπέμποντας απευθείας στο τωρινό Niva.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται η Lada, τουλάχιστον για τη ρώσικη αγορά, να αλλάξει και πάλι την ονομασία του μοντέλου χωρίς να το ονομάζει Niva (όπως ονομάζεται στην Ευρώπη) ή Lada 4X4 (όπως ονομάζεται στη Ρωσία).
 
 
Για αυτό το λόγο άλλωστε πρόσφατα η μάρκα κάλεσε τους fan της εταιρείας να προτείνουν διαδικτυακά τα δικά τους ονόματα για τα μελλοντικά της μοντέλα και δεν αποκλείεται μέσα από αυτή τη διαδικασία να προκύψει και το όνομα του αντικαταστάτη του Niva.
 
Το τι θα συμβεί τελικά ως προς την ονομασία του νέου μοντέλου θα το δούμε μέσα στην επόμενη διετία, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι το νέο Niva θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021-2022.
 
Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί και το εάν η Lada διαθέσει τελικά το νέο μοντέλο στην Ευρώπη, αφού οι επικείμενες αυστηρές νόρμες ρύπων μάλλον θέτουν σε αμφιβολία τη διάθεση 4κίνητων μοντέλων σαν το νέο Niva στη Γηραιά Ήπειρο.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα