Αρχική iHunt.gr Λαμία: Έγιναν μηνύσεις για τον ξυλοδαρμό στον Κυνηγετικό Σύλλογο

Λαμία: Έγιναν μηνύσεις για τον ξυλοδαρμό στον Κυνηγετικό Σύλλογο

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αργότερα από το ρεπορτάζ οι δυο άνδρες που συνεπλάκησαν μεταξύ τους είναι και κουμπάροι, αφού ο ένας έχει βαφτίσει το παιδί του άλλου.

SVESTONOF

Τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας δεν έχουν σοκάρει μόνο την κυνηγετική οικογένεια, αλλά όλη την τοπική κοινωνία, αφού η είδηση που εγινε γνωστή από το LamiaReport το βράδυ της Τρίτης, μονοπωλεί το ενδιαφέρον σε όλες τις συζητήσεις.

Εκτός από τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Αντωνίου, που με δήλωσή του καταδίκασε απερίφραστα τη βία, πολλοί ειναι οι κυνηγοί και από τις δύο ομάδες που κατέβηκαν στις εκλογές, οι οποίοι θεωρούν ότι το γεγονός αυτό έχει ήδη κάνει πολύ κακό στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας.

Όπως είχε δηλώσει από χθες στο LamiaReport η σύζυγος του Λαμιώτη επαγγελματία που δέχτηκε την επίθεση από τον κουμπάρο του και διακομιστηκε τραυματισμένος στο ΓΝ Λαμίας, το πρωί της Τετάρτης ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης κατέθεσε μήνυση εναντίον του δράστη, ο οποίος αναζητείται πλέον στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Έχει κατατεθεί η σχετική μήνυση σε βάρος του δράστη και ακολουθείται η Αυτόφωρη Διαδικασία από το Α.Τ. Λαμίας. Ο παθών θα εξαντλήσει όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα για την ποινική και αστική δίωξη του δράστη….», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορος του θύματος Δημήτρης Κρούπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μήνυση αναμένεται να καταθέσει και η άλλη πλευρά και η υπόθεση θα λυθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου της Τετραμελούς Ομάδας εκλεγέντων μελών στο νεοσύστατο Δ.Σ. του “Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας”

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συμπολίτες, όπως πολύ καλά γνωρίζετε στις 17-04-2022 διεξήχθησαν Αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας. Κατά τις αρχαιρεσίες κατατίθεται ένα ενιαίο Ψηφοδέλτιο με δεκαέξι (16) υποψηφίους, για μέλη του Δ.Σ., από τα οποία εκλέγονται τελικώς τα οκτώ (8) και τέσσερα υποψήφια μέλη από τα οποία εκλέγονται δύο (2) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Ατύπως σχεδόν πάντοτε συγκροτούνται δύο ή και περισσότερες αντίπαλες ομάδες, εν προκειμένω αυτή τη φορά εξελέγησαν τέσσερα μέλη από κάθε αντίθετη πλευρά.

Επισημαίνεται, ότι το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, απαρτίζεται και από ένα μέλος (9ο ), ο οποίος είναι ο Ταμίας του Συλλόγου και ο οποίος διορίζεται από την αρμόδια Δασική Αρχή, εν προκειμένω το Δασαρχείο Λαμίας, ύστερα όμως από πρόταση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου και αφού συγκροτηθεί σε σώμα. Επισημαίνεται, ότι ο διορισμός είναι διοικητική πράξη και δημοσιεύεται στην διαύγεια για να αποκτήσει νόμιμη ισχύ.

Στην προκειμένη περίπτωση τέσσερα (4) μόνο, εκ των εκλεγέντων μελών προέτρεξαν και κατά παράβαση του Καταστατικού, χωρίς να έχει συγκροτηθεί σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. πρότειναν για διορισμό στο αξίωμα του Ταμία, μονομερώς πρόσωπο της επιλογής τους, ώστε να δημιουργηθεί πλασματική πλειοψηφία, κατά παράβαση της λαϊκής βούλησης.

Ατυχώς η Δασική Αρχή απεδέχθη την πρόταση της ομάδας των τεσσάρων (4) μελών, που προέτρεξαν, χωρίς συνεννόηση των υπολοίπων, κατά παράβαση του Καταστατικού μας,

Το Kαταστατικό του Κυνηγετικού Συλλόγου έχει ισχύ νόμου, διότι όπως όλοι γνωρίζουν, τα αναγνωρισμένα Κυνηγετικά Σωματεία και η λειτουργία τους διέπονται από Καταστατικό, το οποίο κυρώνεται με ΦΕΚ και έχει ισχύ νόμου λόγω της αυξημένης εποπτείας σε αυτούς από το Υπουργείο Γεωργίας.

Το χθεσινό ατυχές συμβάν κάθε άλλο τυχαίο ήταν, αφού ΜΗ εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ και φίλα προσκείμενος στην προαναφερόμενη ομάδα των τεσσάρων (4) και χωρίς να έχει δικαίωμα παρουσίας στην συνεδρίαση του συγκεκριμένου Δ.Σ., μεθόδευσε βίαιο περιστατικό (με συνδρομή της συζύγου του – μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του κουμπάρου του – απλού μέλους του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας) !!!

Για το ανωτέρω συμβάν το μέλος της ομάδας μας, που εντέχνως προσπάθησαν να εμπλέξουν, υπέβαλλε έγκληση, για σοβαρότατα αδικήματα, αυτοπροσώπως, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας και η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

α) Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας,

β) καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια διαπλοκής, αυθαιρεσίας και προσπάθεια αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης και ιδιαίτερα των κυνηγών που συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές,

γ) Εφιστούμε την προσοχή σε άπαντες για την τήρηση της νομιμότητας και

δ) Αφήνουμε τους θιασώτες της προσπάθειας αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης στην κρίση των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα στην κρίση των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, επιφυλασσόμαστε δε για την τήρηση της νομιμότητας και κατά των όποιων τρίτων έχουν συμπράξει στα ανωτέρω.

Πηγή :https://www.lamiareport.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα