Αρχική iHunt.gr Λαμία: Εντοπίστηκαν δύο ακόμη λαθροθήρες – Κυνηγούσαν με χρήση προβολέων

Λαμία: Εντοπίστηκαν δύο ακόμη λαθροθήρες – Κυνηγούσαν με χρήση προβολέων

από iHunt Team

demobannerΤράπηκαν σε φυγή αφήνοντας πίσω τον εξοπλισμό τους…

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσαν τα όργανα ελέγχου του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, σε συνέχεια πληροφοριών που έφτασαν στον Σύλλογο σχετικά με παράνομη δράση στην περιοχή του βάλτου Ροδίτσας.

Κοντά στα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (28/1) εντοπίστηκαν δύο λαθροθήρες που ασκούσαν θήρα με τη χρήση προβολέων τους οποίους είχαν τοποθετήσει πάνω στα όπλα τους.

Μετά από δίωρη παρακολούθηση, ο θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας αναγνώρισε τους λαθροκυνηγούς και τους πλησίασε αλλά εκείνοι θέλοντας να αποφύγουν να δεχθούν οποιοδήποτε έλεγχο τράπηκαν σε φυγή.

Αποχωρώντας βιαστικά άφησαν πίσω τους μεγάλο μέρος του εξοπλισμού τους καθώς και προσωπικά τους αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην αρμόδια δασική αρχή όπου και κατατέθηκε η σχετική μήνυση για παράνομη θήρα.

Πηγή :https://www.lamiareport.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα