Αρχική iHunt.gr Λαμία: Τρίτη και φαρμακερή για το φίδι που αναστάτωσε την πλατεία Πάρκου

Λαμία: Τρίτη και φαρμακερή για το φίδι που αναστάτωσε την πλατεία Πάρκου

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το φίδι έκανε για τρίτη φορά την εμφάνισή του, σε πλατεία στη Λαμία μέσα σε λίγες μέρες. Πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής…

Μετά από δύο εμφανίσεις η τρίτη ήταν και η «φαρμακερή» για το φίδι, μόνιμο κάτοικο τον τελευταίο μήνα, της πλατείας Πάρκου στη Λαμία. Γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, πλήρωμα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο για φίδι που έκανε βόλτες στην πλατεία.


Τελικά οι Πυροσβέστες από την Π.Υ. Λαμίας, ήταν αυτοί που ανέλαβαν το έργο της απομάκρυνσης του από το σημείο και της επιστροφής του στο φυσικό του περιβάλλον.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες που το είδαν από κοντά πρόκειται για Γατόφιδο (από το σχήμα του ματιού που είναι σαν της γάτας) εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο και πολύ χρήσιμο στο οικοσύστημα καθώς τρέφεται με μικρά τρωκτικά.

Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, πρόκειται για το ίδιο φίδι που είχε αναστατώσει την πλατεία τόσο στις 24 Μαΐου αλλά και λίγες μέρες νωρίτερα.

Πηγή: lamiareport.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα