Αρχική iHunt.gr Λαθροθήρας έκρυψε το όπλο για να παραπλανήσει τους θηροφύλακες αλλά….

Λαθροθήρας έκρυψε το όπλο για να παραπλανήσει τους θηροφύλακες αλλά….

από iHunt Team

demobannerΚαρτέρι σε πουλιά είχε στήσει ημεδαπός στην θέση Παλιολίβαδο στη Γραμμενίτσα Άρτας. Εντοπίστηκε όμως από ομοσπονδιακούς θηροφύλακες της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου κατά την διάρκεια του παράνομου κυνηγιού.

Όταν οι Θηροφύλακες επιχείρησαν να προσεγγίσουν το σημείο, το άτομο αντιλήφθηκε τον επικείμενο έλεγχο και τράπηκε σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε στο σημείο, χωρίς να φέρει όπλο μαζί του, αρνούμενος ότι ασκούσε θήρα.

Ακολούθησε επιστάμενη έρευνα της Θηροφυλακής στην περιοχή όπου εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο, που ήταν επιμελώς κρυμμένο στη βλάστηση, μαζί με ένα γιλέκο, με 57 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων καθώς επίσης και ένα άτομο τσίχλας, που είχε θηρευτεί νωρίτερα.

Το κυνηγετικό όπλο, τα φυσίγγια, το γιλέκο και το θήραμα κατασχέθηκαν, ενώ το άτομο που βρισκόταν στο σημείο δε διέθετε άδεια θήρας.

 

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα