Αρχική iHunt.gr Λαθροθήρας πέταξε τον λαγό…σε ένα εκκλησάκι

Λαθροθήρας πέταξε τον λαγό…σε ένα εκκλησάκι

από iHunt Team

demobannerΤο πρωινό της 10ης Σεπτεμβρίου 2022 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Βυτίνας εκτελούσε τα υπηρεσιακά του καθήκοντα  στην περιοχή ‘Άγιος Αθανάσιος’ του Δ.Δ. Λάστας του Δήμου Γορτυνίας. Περί ώρα 10.00 εντόπισε με τα κυάλια του ένα άτομο σε μακρινή από αυτόν απόσταση, το οποίο κρατούσε δύο σκύλους δίωξης, ένα κυνηγετικό όπλο και κάτι σαν σακούλα.

Ξεκίνησε να πάει προς το μέρος του αλλά το άτομο αυτό τον αντιλήφθηκε και κρύφτηκε στο παρακείμενο δάσος. Ο Θηροφύλακας άρχισε να ερευνά την περιοχή και βρήκε τελικά μέσα σε ένα προσκυνητάρι – εκκλησάκι (!!), μέσα σε μία πλαστική σακούλα, έναν λαγό σκοτωμένο από κυνηγετικό όπλο.

Στην συνέχεια, ερεύνησε για αρκετή ώρα και την γύρω περιοχή μήπως και εντοπίσει τον λαθροθήρα αλλά αυτό κατέστη αδύνατον.

Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Βυτίνας η σχετική, κατά αγνώστου, μηνυτήρια αναφορά.

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα