Αρχική iHunt.gr Λαθροθήρες εμβόλισαν αυτοκίνητο της θηροφυλακής της Γ’ ΚΟΠ – Σε κίνδυνο οι θηροφύλακες

Λαθροθήρες εμβόλισαν αυτοκίνητο της θηροφυλακής της Γ’ ΚΟΠ – Σε κίνδυνο οι θηροφύλακες

από iHunt Team

demobannerΕδώ και δυο μήνες η θηρφυλακή της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου έφτανε πολύ κοντά στην σύλληψή λαθροθήρων που δρούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Σοφικού Κορινθίας αλλά αυτοί κατάφερναν να διαφεύγουν αλώβητοι.

Τελικά ομάδα θηροφυλάκων αποτελούμενο από τους Θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Τενέας, Κορίνθου και Λουτρακίου, εντόπισε το βράδυ της Τρίτης 17ης/1/23 και περί ώρα 21.30 ένα όχημα να κινείται ύποπτα.

Μετά από πολύωρη παρακολούθηση οι θηροφύλακες άκουσαν  πυροβολισμό και τότε άμεσα κινήθηκαν προς το μέρος του, προσπαθώντας να το ακινητοποιήσουν. Το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε πλάγια το όχημα της θηροφυλακής στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Οι Θηροφύλακες αναγνώρισαν τον οδηγό και είδαν ότι υπήρχε εντός του οχήματος και συνοδηγός. Ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και άρχισαν να ακολουθούν το όχημα ώσπου κάποια στιγμή το βρήκαν εγκαταλειμμένο, με ανοιχτές πόρτες, σε ένα χωράφι.

Ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία με την Αστυνομία, οι προβλεπόμενες διαδικασίες (διαδικασία αυτοφώρου για τα άτομα αυτά, κατάσχεση αυτοκινήτου κ.τ.λ.) και υπεβλήθη σχετική μήνυση εναντίον τους στο Δασαρχείο Κορίνθου, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Η συντακτική ομάδα του iHunt.grPrint Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα