Αρχική iHunt.gr Lockdown στο κυνήγι στη Γαλλία

Lockdown στο κυνήγι στη Γαλλία

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το γενικό lockdown που εφάρμοσε η Γαλλική κυβέρνηση δεν άφησε ανεπηέραστο το κυνήγι. Έτσι, από τα μεσάνυχτα της 31ης Οκτωβρίου μέχρι και την 1η Δεκμβρίου αναστέλλεται κάθε κυνηγετική δρασητρίοτητα στη Γαλλία.

Σε μήνυμα του ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Θήρας αναφέρει :

Aγαπητοί φίλοι κυνηγοί,

Απόψε τα μεσάνυχτα τίθεται σε εφαρμογή ο αποκλεισμός όλων των Γάλλων για την καταπολέμηση του COVID-19. Σύμφωνα με τους κρατικούς κανόνες, όλες οι κυνηγετικές δραστηριότητες θα ανασταλούν από αυτή την ώρα μέχρι την 1 η Δεκεμβρίου.

Αυτό το νέο διάταγμα θα υπογραφεί απόψε, και αύριο το πρωί θα φτάσει υπουργική εγκύκλιος σε κάθε περιφέρεια, για να δώσει στους αρμόδιους φορείς τον τρόπο διαχείρισης των αγροτικών δραστηριοτήτων στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Θήρας δεν επιθυμεί να παρεκκλίνει από αυτούς τους γενικούς κανόνες, και θα είναι απόλυτα αλληλέγγυη με τον αποκλεισμό που επηρεάζει τη χώρα μας. Παρ ‘ όλα αυτά, ορισμένα από τα καθήκοντα της δημόσιας υπηρεσίας μας δεν μπορούν να διακοπούν χωρίς να προκαλούν σοβαρές ζημιές στα οικονομικά συμφέροντα των αγροτικών ηθοποιών, ιδίως εκείνων του αγροτικού κόσμου.

Γι ‘ αυτό, όπως κάθε πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Θήρας, θα συμβουλευτώ τις επόμενες ημέρες τον κ. Pas de Calais, για να καθορίσω μαζί του τον κατάλογο των προτεραιοτήτων για το τμήμα μου.

Ξέρω ότι είναι μια νέα δύσκολη στιγμή για τον καθένα μας, αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί, να σταματήσουμε γρήγορα την ανεξέλεγκτη εξάπλωση της ασθένειας και να επανέλθουμε στην κανονική ζωή το συντομότερο δυνατό.

Έχω και μια σκέψη για όλους εκείνους που είναι άρρωστοι και παλεύουν με την ασθένεια, όπως όλοι όσοι πονάνε να χάσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Σας ζητώ να φροντίσετε τον εαυτό σου, και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά σύντομα για να μοιραστούμε αυτές τις μικρές στιγμές κυνετικής ευτυχίας που είναι απαραίτητες για τη ζωή μας.

Willy Schraen

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 30 Οκτωβρίου, 2020 - 21:58

Η Λαθροθηρια θα συνεχίζει ενώ οι νόμιμοι πολίτες κυνηγοί που καταβάλλουν την εισφορά τους, άλλη μια φορά θα είναι οι χαμένοι της υπόθεσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα