Αρχική iHunt.gr Μακρυνεία: Λαθροϋλοτόμος κατηγορείται ότι εκτόξευσε τσεκούρι κατά δασικών υπαλλήλων

Μακρυνεία: Λαθροϋλοτόμος κατηγορείται ότι εκτόξευσε τσεκούρι κατά δασικών υπαλλήλων

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στις 24/11/2022 κατά στην διάρκεια υπηρεσιακής περιπολίας δασικών υπαλλήλων (Δασοφύλακας και Οδηγός) Δασαρχείου Μεσολογγίου, στα πλαίσια του προγράμματος Δασοπροστασίας, στην θέση Μπαχατούρη της Τ.Κ. Ζευγαρακίου, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω 3 άτομα να διενεργούν παράνομη υλοτομία.

SVESTONOF

Στο σημείο υπήρχαν 2 φορτηγάκια τύπου βαν, ένα τρακτέρ που χρησιμοποιούνταν για την μετατόπιση των κορμών, 2,50 χ.κ.μ. καυσόξυλα δρυός και ένα δέντρο δρυός δεμένο με συρματόσκοινο στο τρακτέρ.

Κατά την διαδικασία του ελέγχου προκλήθηκε ένταση και καθώς οι δασικοί υπάλληλοι πήγαιναν προς το κλειστό φορτηγάκι για να κάνουν έλεγχο δέχτηκαν επίθεση με τον ένα εκ των δραστών να εκτοξεύει τσεκούρι κατά των υπαλλήλων.

Μετά από αυτό οι υπάλληλοι μετέβησαν στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς όπου υπέβαλαν μήνυση κατά του δράστη και ταυτόχρονα ξεκίνησαν και την ποινική διαδικασία που προβλέπεται από τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας.

Η σχετική ενημέρωση προέρχεται απο την Επιθεώρηση Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Πηγή :https://www.agriniopress.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα