Αρχική iHunt.gr Μάριος Κούλης – Ένας παραδοσιακός κυνηγός από την Αρκαδία

Μάριος Κούλης – Ένας παραδοσιακός κυνηγός από την Αρκαδία

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο Μάριος Κούλης, με καταγωγή από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στην πλούσια φύση της Πελοποννήσου, ως μικρότερο τέκνο δεκαμελούς οικογενείας (7 αδέρφια), που ασχολείτο με γεωργική και κτηνοτροφική επιχείρηση.

SVESTONOF

Για αρκετά χρόνια και από μικρή ηλικία, μαζί με τους γονείς του και τα αδέρφια του, εργάστηκε κοπιωδώς στα Πελοποννησιακά χώματα, όπου έμαθε να αγαπάει και να σέβεται τη φύση και τα ανεκτίμητα αγαθά που προσφέρει. Στην ευρύτερη περιοχή των Λαγκαδίων και του Μαινάλου έχει προσφέρει εθελοντική εργασία για την προστασία του περιβάλλοντος, της ιδιαίτερης χλωρίδας και πανίδας της περιοχής.

Είναι έμπειρος κυνηγός αγριόχοιρων και λοιπών θηραμάτων της Ελλάδας. Συνεχώς προσφέρει τη βοήθειά του εθελοντικά σε θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με κυνήγι και κτηνοτροφία, ιδιαίτερα στους κόλπους της πρωτεύουσας οπού είναι ιδιαίτερα αναγκαία η εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση που κατέχει.

Προσφάτως άρχισε να μοιράζεται τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του στο κυνήγι και στα θηράματα με νέους κυνηγούς και μαζί να μεταφέρει τον ενθουσιασμό και την αγάπη που τον διακατέχει για την φύση και τα αγαθά της, αλλά και να αναδεικνύει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ασέβεια και ασέλγεια προς αυτή.

Τον συγχαίρουμε και τον τιμούμε!

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα