Αρχική iHunt.gr Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης κυνηγόσκυλου σε χαράδρα κοντά στο Δαμακίνι Αιγιαλείας

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης κυνηγόσκυλου σε χαράδρα κοντά στο Δαμακίνι Αιγιαλείας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Οι κυνηγοί εντόπισαν το σήμα του gps από το τσιπ που είχε το ζώο.

SVESTONOF

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ενός κυνηγόσκυλου, που εγκλωβίστηκε σε χαράδρα βάθους άνω των 30 μέτρων πάνω από το χωριό Δαμακίνι Αιγιαλείας, στήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ειδικότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου ειδοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι για τον εγκλωβισμό του σκυλιού, το οποίο συμμετείχε σε κυνήγι και το οποίο κατέβηκε τη χαράδρα του χειμάρρου Κλουμενίτη, ακολουθώντας δύσβατο μονοπάτι. Δυστυχώς, μετά φαίνεται πως δεν είχε τη δυνατότητα να επιστρέψει. Οι κυνηγοί εντόπισαν το σήμα του gps από το τσιπ που φέρει το ζώο και έδωσαν τις συντεταγμένες τόσο στους 4 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα της Π.Υ. Αιγίου, όσο και ακολούθως στα 4 μέλη της Ορειβατικής Ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, που έφτασαν φέροντας μαζί τους τα κατάλληλα διασωστικά μέσα.

Μετά από μια δύσκολη τετράωρη προσπάθεια, που περιλάμβανε και την κάθοδο των πυροσβεστών με ειδικά σχοινιά μέσα στη χαράδρα, ο ταλαιπωρημένος σκύλος απολαμβάνει και πάλι τα χάδια των φίλων του.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα